30 Μαΐου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Κάντε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας με τις extension βλεφαρίδες

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Οι extension βλεφαρίδες τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες: μακριές και πυκνές, κοντές και έντονες, φυσικές μακριές βλεφαρίδες, χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας ή και γυριστές μακριές βλεφαρίδες.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Η διαδικασία της σωστής τοποθέτησης από εκπαιδευμένο και εξουσιοδοτημένο άτομο είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυάται την ακεραιότητα των φυσικών σας βλεφαρίδων.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες από την εξειδικευμένη Έλενα Κοκκαλίδου. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Πείτε αντίο στη μάσκαρα και πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες.

Η Έλενα Κοκκαλίδου, εξειδικευμένη στην τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων, τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά σας.

Μάθετε περισσότερα από το Instagram account: @elenakokkalidou_lashes

Related posts

Ο ηγέτης της Varelas Home Design και η οικογενειακή παράδοση

admin

Εμποδίστε την γήρανση & βελτιώστε τις επιδόσεις σας!

admin

Εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάσει το DNA σου!

admin
30/05/2023 16:37