29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Πανό σε απαγορευμένο σημείο, καρφωμένο σε δέντρο, από το… ευαίσθητο οικολογικά ΚΚΕ

Μια ενέργεια που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα υποστηρίζουν στα λόγια και αφορούν προστασία του περιβάλλοντος και την ύπαρξη οικολογικών ευαισθησιών, εξελίσσεται από το ΚΚΕ στο πιο κεντρικό σημείο της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα, επί της κεντρικής Λεωφόρου Δημοκρατίας, μπροστά στο Δημαρχείο και στα γραφεία της οργάνωσης τους, τα τοπικά στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος έχουν αναρτήσει ένα πανό για την παρουσία και ομιλία του Γραμματέα της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την ερχόμενη Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα, ανάρτησαν σε σημείο που απαγορεύεται κάνοντας αφισορύπανση, ενώ το έδεσαν από μια πινακίδα με σήματα και ένα δέντρο. Τα σχοινιά που κρατούν το συγκεκριμένο πανό τα… κάρφωσαν στο δέντρο, προκαλώντας προφανώς ζημιά σε αυτό.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή για τους… ευαίσθητους (στα λόγια όπως αποδεικνύεται) αριστερούς “συντρόφους” του δημοτικού συμβούλου Σάββα Δευτεραίου και των άλλων… συναγωνιστών του, οι οποίοι αν κάποιος άλλος έκανε κάτι παρόμοιο, θα “διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους”. Θα μπορούσαν φυσικά να κρεμάσουν το συγκεκριμένο πανό στο μπαλκόνι των γραφείων τους που βρίσκονται πίσω και ψηλά, όμως επέλεξαν αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Κι απορούμε γιατί η Δημοτική Αστυνομία ή όποια άλλη υπηρεσία είναι αρμόδια δεν επενέβη, όταν είναι σε τόσο κεντρικό σημείο, μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη

editor

Καβάλα: Πορεία 40 χρόνων από τα «Ημερολόγια Φωτιάς» του Κ. Καρακίτσου

editor

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Παρεμβάσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας

admin
29/03/2024 7:54