28 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία

Επιχειρηματικό πάρκο στις εγκαταστάσεις της παλιάς αλλαντοβιομηχανίας “ΘΡΑΚΗ” στις Φέρες

Επιχειρηματικό πάρκο στις εγκαταστάσεις της παλιάς αλλαντοβιομηχανίας “ΘΡΑΚΗ” στις Φέρες, προτίθεται να δημιουργήσει η  οικογένεια Φιλιππόπουλου, η οποία απέκτησε πριν πέντε χρόνια τον συγκεκριμένο χώρο του κλειστού εργοστασίου και των άλλων χώρων.
Ο Γεώργιος Φιλιππόπουλος είναι ιδιοκτήτης της ΕΛΒΑΝ που από το 1991 δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης και έχει αποστολή την ορθά περιβαλλοντολογική διαχείριση των ελαστικών, καλωδίων, μετάλλων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Χθες στελέχη του, είχαν θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ για το συγκεκριμένο θέμα. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, Διονύσης Γρηγορόπουλος, ο νομικός και ο οικονομικός σύμβουλος του υπό διερεύνηση project, καθώς ο σύμβουλος επικοινωνίας της προσπάθειας Νίκος Νεγιάννης της Ν-Ν Διαφημιστική.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Χατζημιχαήλ: “Πέραν της εθιμοτυπίας και της ευρείας κουβέντας για τις εξελίξεις και της προοπτικές της πόλης και της περιοχής, εστιάσαμε στον μετασχηματισμό της παλαιάς αλλαντοβιομηχανίας ΘΡΑΚΗ σε επιχειρηματικό πάρκο και στις σχετικές προθέσεις του ιδιοκτήτη του ακινήτου”.

Προηγήθηκε συνάντηση των συγκεκριμένων στελεχών με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη, ενώ σήμερα θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς. Να θυμίσουμε ότι η άλλοτε ακμάζουσα αλλαντοβιομηχανία “ΘΡΑΚΗ” έβαλε λουκέτο το 2007, αφήνοντας στον δρόμο δεκάδες εργαζόμενους και το… κουφάρι της θα είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο για την περιοχή να αξιοποιηθεί.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις

editor

Οι υποθέσεις που θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα από την ΑΑΔΕ

editor

Γ. Γεωργαντάς: Έκτακτες ενισχύσεις και θεσμικές παρεμβάσεις για τον πρωτογενή τομέα ετοιμάζει η κυβέρνηση

editor
28/05/2024 20:59