29 Μαρτίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Τοπικά Νέα

Στη Νίκη Αλεξανδρούπολης ο Σάκης Μουστακίδης – Στόχος η Α1 γυναικών!

Τη γυναικεία ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης θα αναλάβει ο Σάκης Μουστακίδης με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή της στην Α1 γυναικών.

Ο πρώην προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμφώνησε με την διοίκηση της Νίκης και θα διαδεχθεί τον Γιάννη Ανδρεάδη.

Η ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την πρόσληψη Μουστακίδη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη καθηκόντων Προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου μας από τον Θανάση Μουστακίδη.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα προσφέρει νέα φτερά στη Νίκη της οποίας ο στόχος είναι να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο και στο ψηλότερο δυνατόν επίπεδο το βόλεϊ της πόλης μας».

Ο Θανάσης Μουστακίδης μας είπε: “Πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με εξαιρετικούς παράγοντες, τους Χαρπαντίδη, Φουντουκίδη. Θα δουλέψω με την ησυχία μου χωρίς οικονομικά προβλήματα και θα προσφέρω στον τόπο μου. Θα μάθω βόλεϊ στα κορίτσια και θα πάρουμε κάποιες αθλήτριες από τα ΤΕΦΑΑ με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στην Α1 γυναικών. Θα δουλέψω με κέφι και μεράκι για 3-4 χρόνια και μετά θα κλείσω τα “βιβλία” μου”

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αντιδράσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ με τα… χουντικά ενδιαφέροντα

admin

Αλεξανδρούπολη: Συνέδριο με θέμα «Ελκυστική Πόλη»

editor

Διδυμότειχο: “Έχασε” την μητέρα του ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης – Συλλυπητήρια απ’ τους δημοτικούς του συμβούλους

editor
29/03/2023 10:05