25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης της εξωτερικής όψης και στέγης του Δημαρχείου Σουφλίου

Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και βελτίωσης της εξωτερικής όψης του Δημαρχείου έχουν ξεκινήσει στο Σιυφλί από την δημοτική αρχή, ενώ παρεμβάσεις από τα συνεργεία θα γίνουν και σε σημεία της στέγης που παρουσίαζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια.
Η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου έχει επίσης προγραμματίσει και κάποιες παρεμβάσεις στο εσωτερικό, όπως την διαμόρφωση κατάλληλα μια αίθουσας δίπλα στο γραφείο του δημάρχου στον δεύτερο όροφο, όπου εκεί θα τοποθετηθεί το συντονιστικό κέντρο για τον έλεγχο πυρασφάλειας που θα τοποθετηθεί στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμμης για την άμεση ειδοποίηση και παρέμβαση αν ο μη γένοιτο παραστεί ανάγκη λόγω πυρκαγιάς.

Οι εργασίες που γίνονται στο Δημαρχείο Σουφλίου εντάσσονται στις συνεχείς ενέργειες και παρεμβάσεις που γίνονται από τον κ.Καλακίκο και τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, με την συμμετοχή και καθοριστική φυσικά συνεισφορά των εργαζομένων, ώστε από τα πολύ απλά έως τα σημαντικότερα προβλήματα, να δίνονται λύσεις.

Όλα αυτά αποκτούν μάλιστα μεγαλύτερη και ιδιαίτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς την τραγική κατάσταση που η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε τον δήμο, με τεράστιες ελλείψεις σε οικονομικούς πόρους αφού ο δήμος Σουφλίου δεν έχει καν Φορολογική Ενημερότητα λόγω των πολλών χρεών και παράλληλα υπάρχει έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού. Όμως ήδη έχει γίνει κατορθωτό να εξασφαλιστούν πόροι 5 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίηση σημαντικών έργων βελτίωσης των υποδομών και παράλληλα γίνονται και υποβάλλονται συνεχώς μελέτες για την χρηματοδότηση και πραγματοποίηση και άλλων.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «2021 AXD SPRINT DUATHLON» στην Αλεξανδρούπολη

editor

Νέα επεισόδια στις Καστανιές και τραυματισμός αστυνομικού

admin

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη στις νέες υπερσύγχρονες υποδομές του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης

editor
25/04/2024 17:58