24 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Τουρκικά ψέματα και προκλήσεις: Αδριανουπολίτες κυνηγοί: “Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα…”

Τελικά έχουν… τρελαθεί οι Τούρκοι με αυτό που έπαθαν τον περασμένο Μάρτιο στον Έβρο και τώρα επιδίδονται σε ένα μπαράζ fake news και προκλήσεων στην περιοχή μας, με στόχο να δημιουργήσουν φυσικά εντυπώσεις κυρίως προς το εσωτερικό τους, όπου υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την οικονομία και τον κορονοϊό.
Το έχουν,,, τερματίσει με τα συνεχή ψέματα, όπως με τους ισχυρισμούς για ανύπαρκτο περιστατικό το οποίο… έβγαλαν από το μυαλό τους και ισχυρίζονται ότι ομάδα 10-12 ατόμων με στρατιωτικές στολές από την πλευρά της Ελλάδας, παρενόχλησαν και πυροβόλησαν βάρκα με αστυνομικούς τους στον ποταμό Έβρο. Κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ελληνική πλευρά. Τώρα, όπως αναφέρει το tourkikanea.gr,  η τουρκική ιστοσελίδα haberler.com δημοσιεύει “ρεπορτάζ” σύμφωνα με το οποίο, Αδριανουπολίτες κυνηγοί δήλωσαν πως ¨ Αντί για γουρούνια κυνηγάμε Έλληνες, εμείς ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί αρκούμε για την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να κουραστεί ο στρατός μας”.

Ο Οζγκιούρ Σαγιατζιλάρ-πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγιού και Σκοποβολής Αδριανούπολης – Κιρκπινάρ, δήλωσε για το ανύπαρκτο θέμα που “κατασκεύασε” η τουρκική προπαγάνδα περί πυροβολισμών εναντίον Τούρκων, πως η Ελλάδα με τα πυρά αυτά ξεπέρασε την θέση της και πρόσθεσε πως ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί, είναι έτοιμοι να αγωνιστούν ενάντια στην Ελλάδα.

Ο Σαγιατζιλάρ δήλωσε πως: “Αν βγει εντολή επιστράτευσης για τους φίλους μας που έχουν άδεια κυνηγιού, εμείς αρκούμε. Εμείς αρκούμε για την Ελλάδα, εκατοντάδες φίλοι κυνηγοί από το πρωί μου τηλεφωνούνε. Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα καθήκοντα που θα μας δώσει το κράτος μας”.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Τούρκοι… ζορίζονται από πολλές πλευρές και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα… αφήγημα τόνωσης ηθικού για τον κόσμο τους. Άλλωστε ειδικά στην Αδριανούπολη υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού εδώ και μήνες επειδή έκλεισε το Τελωνείο στις Καστανιές, οι κάτοικοι του Έβρου που κατέκλυζαν την αγορά της δεν πηγαίνουν να αφήσουν εκεί τα ευρώ τους, ενώ λόγω του κορονοϊού έχουν κλείσει τα σύνορα και με την Βουλγαρία και ούτε από εκεί τους ενισχύουν οικονομικά.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Από τη Σιγκαπούρη στη Β. Ελλάδα, το FSRU της Αλεξανδρούπολης αναμένεται στο Θρακικό Πέλαγος τον Νοέμβριο του 2023

editor

Αναλαμβάνει τα ηνία της 12ης Μεραρχίας ο Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος

editor

Ξεσηκωμός στον Έβρο – Την Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη για το ΚΥΤ Φυλακίου

editor
24/07/2024 18:45