Κοινωνία

Αρνητικά όλα τα δείγματα των Συνοριοφυλάκων Σουφλίου, που εξετάστηκαν για κορονοϊό

Αρνητικά βρέθηκαν-ευτυχώς-όλα τα δείγματα των Συνοριοφυλάκων του Σουφλίου, από τους οποίους πάρθηκαν δείγματα και εξετάστηκαν για κορονοϊό, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα συναδέρφου τους ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Μετά από το συγκεκριμένο επιβεβαιωμένο κρούσμα σήμανε αυτόματα συναγερμός, έγινε λεπτομερής απολύμανση στο Κέντρο Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου από ειδικά συνεργεία με εντολή του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου, ενώ σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας ΑΜ-Θ Κώστα Βενετίδη, τον Διευθυντή της αρμόδιας Διεύθυνσης Λουκά Γεωργίου οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία, συνεργεία του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στο Σουφλί και πήραν συνολικά 25 δείγματα από τους συναδέρφους και τις… επαφές του νοσούντα από COVID-19 αστυνομικού.

Πριν λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον ΕΟΔΥ σε κεντρικό επίπεδο, γιατί τοπικά δεν παρέχετε και τώρα επίσημη ενημέρωση, έγινε γνωστό πως ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Οι 25 Συνοριοφύλακες δηλαδή δεν κόλλησαν από τον συνάδερφο τους και απλά τις επόμενες ημέρες τους δόθηκαν οδηγίες και τους συστήθηκε να προσέχουν αν κάποιος εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα να ενημερώσει άμεσα. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη ηρέμησε φυσικά την κατάσταση όχι μόνο μεταξύ των Συνοριακών Φυλάκων, αλλά και στη πόλη του Σουφλίου.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Εκλογή νέων οργάνων Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Π.Τ. Θράκης

admin

Σαμοθράκη: Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα για τις υποχρεωτικές εξετάσεις των παιδιών για το νεό σχολικό έτος

editor

Τα Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

admin