15 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ποιος ξέρει καλύτερα από vespa;

Aν έχετε περάσει έστω και μια φορά από την οδό Πειραιώς το όνομα Τσαραμιάδης σίγουρα δεν σας είναι άγνωστο αφού το κατάστημα αυτό με την θρυλική και σήμα κατατεθέν VESPA, βρίσκεται εκεί τα τελευταία 53 χρόνια.

Ο ένας εκ των υιών των ιδιοκτητών Ιωάννης Μπίρης, με σπουδές στις οικονομικές επιστήμες και τη διοίκηση επιχειρήσεων, συνεχίζει την ιστορία της εταιρίας όπου το 1956 με μερικά εργαλεία, ο Ιωάννης Τσαραμιάδης ξεκίνησε το πρώτο του συνεργείο στο κέντρο της Αθήνας, επισκευάζοντας τα λίγα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν.

Το κατάστημα Τσαραμιάδης στην οδό Πειραιώς με σήμα κατατεθέν τη VESPA, βρίσκεται εκεί τα τελευταία 53 χρόνια

Λίγο αργότερα μετακόμισε στο ιστορικό κατάστημα της οδού Πειραιώς, όπου και στεγάζεται μέχρι σήμερα η επιχείρηση που ασχολείται με την πώληση, το service δικύκλων και τη διάθεση των αξεσουάρ.

Σήμερα η εταιρία Τσαραμιάδης διατηρώντας το οικογενειακό προφίλ της, αριθμεί τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της μοτοσικλέτας.

Πιστοί στις ρίζες τους, συνεχίζουν την μακροχρόνια συνεργασία τους με την πανίσχυρη PIAGGIO GROUP, στην οποία ανήκουν και η APE, GILERA, MOTO GUZZI, VESPA, APRILIA ενώ ταυτόχρονα συνεργάζονται και με άλλες εταιρίες όπως YAMAHA, CAN-AM, HONDA, KAWASAKI, PEUGEOT, SYM, MODENAS, SUZUKI, KYMCO, DAYTONA, PGO, CF MOTO κ.ά.

Η γκάμα των μεταχειρισμένων είναι τεράστια, πράγμα που καθιστά εύκολη την ανταλλαγή ή αγορά. Ένας μεγάλος αριθμός χρηματοδοτικών προγραμμάτων με επτά τράπεζες μπορεί να σας εξυπηρετήσει.

Στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε επίσης, μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τόσο για την μοτοσικλέτα, όσο για τον οδηγό και τους αναβάτες.

  • Πειραιώς 69 (Κεντρικό κατάστημα) τηλ : 210 3252294
  • Πειραιώς 71 Αθήνα τηλ : 210 3252296
  • Πειραιώς 74 (Τμήμα μεταχειρισμένων) τηλ : 210 5233304 – 210 2920862
  • Αγίων Ασωμάτων 40 (Συνεργείο) τηλ : 210 3220500

Related posts

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

editor

ΕΛΓΑ: Καταγράφουν τις ζημιές από χαλάζι στις Φέρες

admin

Αλεξανδρούπολη: Το καλοκαίρι ξεκινά η κατασκευή της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής της DAMCO

editor
15/08/2022 9:03