Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΒΙΝΤΕΟ: Πέντε στρατιωτικά ελικόπτερα ξαφνικά στον ουρανό της Αλεξανδρούπολης

Μια ασυνήθιστη παρουσία πέντε στρατιωτικών ελικοπτέρων, παρακολούθησαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, βλέποντας τα να πετούν στον ουρανό και να κατευθύνονται προς τα βόρεια.
Ως γνωστόν, εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω των μέτρων επιτήρησης των συνόρων σε συνεργασία αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων, για την αποφυγή ομαδικής εισβολής λαθρομεταναστών, υπάρχουν δυο στρατιωτικά ελικόπτερα στο νότιο Έβρο, από τα οποία πετάει όμως το ένα καθημερινά και το ίδιο συμβαίνει στον βόρειο Έβρο για την επιτήρηση των εκεί συνόρων με την Τουρκία.

Μόνο που χθες εμφανίστηκαν ξαφνικά πέντε συνολικά ελικόπτερα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο ΒΙΝΤΕΟ, προκαλώντας ερωτηματικά για την παρουσία τους, αφού κάποιοι μπορεί να την συσχέτισαν με την ένταση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό από τους Τούρκους στην περιοχή των Φερών.

Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι συμμετέχουν στην στρατιωτική άσκηση στην περιοχή των Πετρωτών, αλλά με όσα έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο, μερικοί είναι φυσικό να αναρωτιούνται τι συμβαίνει μια και δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην περιοχή η παρουσία τόσων στρατιωτικών ελικοπτέρων.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ποταμός στις Σέρρες, χαλάζι στην Ξάνθη – Πότε τα έντονα φαινόμενα θα χτυπήσουν την Αττική

editor

ΠΓΝΑ: Υπογράφηκε η υπουργική απόφαση για την Κλινική Πλαστική Χειρουργική

admin

Τουρκικά ψέματα και προκλήσεις: Αδριανουπολίτες κυνηγοί: “Αντί για γουρούνι, να βγούμε για κυνήγι Έλληνα…”

editor