28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Η Yoda ODC είναι το μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών

Τι είναι Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.);

Πρόκειται για αμιγώς Ιατρικές Μονάδες στις οποίες πραγματοποιούνται πλήθος χειρουργείων, εξετάσεων και άλλων ιατρικών πράξεων  που απαιτούν ολιγόωρη παραμονή, χωρίς διανυκτέρευση. Οι Μ.Η.Ν. ή ODC (ONE DAY CARE) όπως είναι γνωστές στο εξωτερικό, είναι μια παγκόσμια τάση που αναδιατυπώνει την έννοια της ιατρικής περίθαλψης.

Η YODA ως η μοναδική προς το παρόν αδειοδοτημένη μεικτή ΜΗΝ στο λεκανοπέδιο Αττικής ευθυγραμμίζει την Ελλάδα με αυτήν την παγκόσμια τάση. Εξειδικεύεται σε 11 ιατρικά τμήματα, Οδοντιατρικό, Γυναικολογικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Γαστρεντερολογικό, Γενικής Χειρουργικής, Καρδιολογικό, Παθολογικό, Δερματολογικό, Ορθοπεδικό, Ιατρείο πόνου και Ιατρικό Βελονισμό. Κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και κορυφαίους  στην ειδικότητά τους  επιστήμονες οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων.

Η Yoda ODC μας καλωσορίζει στο μέλλον των ιατρικών υπηρεσιών

Επιπλέον η YODA λειτουργεί βάσει πιστοποίησης ΙSO, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία στις  υπηρεσίες της και την οργάνωσή της.

Χρήσιμα links για την κλινική Yoda:

yoda-odc.gr

yoda-odc.gr/services/enallaktiki-iatriki

Related posts

Pane E Psaraki: Ένα Ξεχωριστό Μενού Με Την Υπογραφή Του Δημήτρη Σκαρμούτσου

admin

Οι αγαπημένες γόβες Mourtzi της Τόνιας Σωτηροπούλου

admin

Πάρτι με αφορμή την υποψηφιότητα του Πάνου Κατσαρίδη

admin
28/03/2024 17:52