19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική

Υποδοχή και συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε στο γραφείο του κατά την επίσκεψη της στην Κομοτηνή τις προηγούμενες ημέρες, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

 

Παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, ο κ.Μέτιος ευχαρίστησε την κ.Σακελλαροπούλου για την δεύτερη παρουσία της στην Θράκη από την ανάληψη των καθηκόντων της, αφού το Πάσχα είχε επισκεφθεί τις Καστανιές Έβρου και την ενημέρωσε για θέματα της Περιφέρειας και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Άλλωστε η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Σταυρούπολη Ξάνθης και γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή.

Όπως τόνισε ο κ.Μέτιος:

“Είχα την ιδιαίτερη τιμή να υποδεχτώ στο γραφείο μου, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στη Θράκη.

Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση για τα ζητήματα της Περιφέρειας με την κυρία Πρόεδρο, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή μας λόγω και της καταγωγής της από τη Θράκη”.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Μ. Βαρβιτσιώτης: Προς χάριν του διαλόγου δεν θα υποχωρήσουμε σε οτιδήποτε πει η Τουρκία

editor

Ο Μαλτέζος το νέο πρόσωπο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

admin

Ν. Μηταράκης: Φυλάσσουμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας με σεβασμό στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο

editor
19/04/2024 10:11