Τοπικά Νέα

Έξαλλος Σκίνδρης: “Ο κ. Δημοσχάκης παραδέχθηκε ότι γνώριζε την μείωση εισακτέων στη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου και δεν ενημέρωσε”

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Διδυμοτείχου Θόδωρος Σκίνδρης, στενός συνεργάτης του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου στην σημερινή πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό.
Όπως αποκάλυψε ότι ο βουλευτής Έβρου Τάσος Δημοσχάκης παραδέχθηκε ενώπιον όλων ότι γνώριζε εκ των προτέρων πως θα γινόταν μείωση εισακτέων στη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά (από 255 πέρυσι μειώθηκε στου 128 φέτος), μέσα από τα αρμόδια υπουργεία, αλλά δεν ενημέρωσε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο κανέναν, μήπως προλάβουν και το αποτρέψουν. “Είναι δυνατόν βουλευτής του νομού να παραδέχεται ότι γνώριζε αυτή την δυσμενή εξέλιξη και δεν ενημέρωσε τον δήμαρχο και όλους για να μπορέσουμε να το αποτρέψουμε. Όλοι ένιωσαν έκπληξη με αυτό που παραδέχθηκε, οι συνάδερφοι του βουλευτές τον κοιτούσαν απορημένοι, τον ρώτησαν γιατί δεν τους ενημέρωσε ούτε αυτούς για να παρέμβουν, αλλά ο κ.Δημοσχάκης τον οποίο ψήφισε ο κόσμος, μας κοιτούσε απλά”.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Μητσοτάκης: Ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας με τον φράχτη στον Έβρο

editor

1.1 εκ.Ευρώ “πέφτουν” στο ΠΓΝΑ για την καταπολέμηση του Covid-19

editor

Αλεξανδρούπολη: Με μια σύγχρονη συσκευή ΑμεΑ εξοπλίστηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο

admin