Τοπικά Νέα

Χρηματοδότηση 250.000 ευρώ στον δήμο Σουφλίου απ’ το υπουργείο Εσωτερικών για αποκατάσταση ζημιών της κακοκαιρίας

Τη χρηματοδότηση του Δήμου Σουφλίου με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών, για την αντιμετώπιση των ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από την θεομηνία του περασμένου Απριλίου.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε στις 22 Μαίου η Υπηρεσιακή Γραμματέας Γεωργία Βαλάτσου με εντολή του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου:

“Αποφασίζουμε την χρηματοδότηση του Δήμου Σουφλίου του Ν. Έβρου με το ποσό των διακοσίων πενήντα
χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας».

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
Να θυμίσουμε ότι προηγήθηκε η χρηματοδότηση με 242.000 ευρώ του δήμου Σουφλίου από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών για την αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου της πόλης του Σουφλίου και φυσικά η πρόσφατη έγκριση του ποσού των 4,3 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Ανάπτυξης, για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μικρού Δερείου-Ρούσσας-Γονικού μήκους 21 χιλιομέτρων, που υπέστη καταστροφές από την θεομηνία του περασμένου Απριλίου. Η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου δείχνει πως έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις για να λύσει τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του δήμου. Άλλωστε ένας από τους υπουργούς που επεδίωξε να συναντήσει σε μια απ’ τις επισκέψεις του στην Αθήνα ο δήμαρχος Σουφλίου, ήταν ο κ.Θεοδωρικάκος και αυτό φαίνεται ότι άρχισε να φέρει αποτελέσματα.

Πηγή: Evros-news.gr

 

Related posts

Περιοδεία στον Έβρο: «Στεκόμαστε δίπλα στους ακρίτες μας, στηρίζουμε την εκπαίδευση σε κάθε γωνιά της χώρας»

admin

Τα 45 μέτρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη μάχη κατά του κορωνοϊού

admin

Ακόμη ένα αυτοκίνητο με μετανάστες στα χέρια της Αστυνομίας

admin