18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Τα ζητήματα που ζήτησε λύσεις από τον υπουργό Μ.Χρυσοχοίδη ο βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποίησε  ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, κατά την διάρκεια της οποίας έθεσε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
Πιο συγκεκριμένα και σε συνέχεια της κοινοβουλευτικής ερώτησης που είχε καταθέσει για το ίδιο θέμα, ο κύριος Δερμεντζόπουλος έθιξε:

Το ζήτημα  της άμεσης αποζημίωσης των καλλιεργητών στις Καστανιές Έβρου για τις φθορές που υπέστησαν κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων της αστυνομίας στην περιοχή.
Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας βιολογικού καθαρισμού και γενικότερης αναβάθμισης των υποδομών του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου.
Επιπροσθέτως, κατά την διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε  η ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση με προσωπικό, της δύναμης των συνοριοφυλάκων της περιοχής.
Τέλος, ο κ. Δερμεντζόπουλος μετέφερε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πρόταση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, που αφορούσε τη  μεταφορά του υπολοίπου των αδειών του 2019 προσθετικά στις άδειες του 2020
καθώς και το αίτημα της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, να μην επηρεαστεί η παραμονή όλων των αστυνομικών υπαλλήλων που έχουν αποσπαστεί στην περιοχή στα πλαίσια του οκταετούς προγράμματος φύλαξης των συνόρων ‘‘ΑΣΠΙΔΑ’’, από την πρόσληψη των νέων συνοριοφυλάκων.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: Νέος Συντονιστής ο Σπύρος Δέδογλου

admin

Η Σαμοθράκη ανάμεσα στους πιο πετυχημένους προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι

editor

Αντιδράσεις προκαλεί η εκδρομή συλλόγου καθηγητών στην Αδριανούπολη για ψώνια

editor
18/04/2024 14:44