23 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κόσμος

Απίστευτο – Κρύφτηκαν στο δάσος για να σωθούν από τον κορωνοϊό

Απίστευτο περιστατικό στη Ρωσία με έναν πατέρα να παίρνει τα τρια του παιδιά και να κρύβονται στο δάσος για να γλυτώσουν από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax ένας πατέρας με τα τρία του παιδιά κρύφτηκαν στο δάσος στην περιοχή Καβαλερίσκι στο Πριμόριε (ρωσική Άπω Ανατολή) για να σωθούν από τον κορονοϊό.

Αρχικά οι αρχές ενημερώθηκαν πως εξαφανίσθηκαν τρία παιδιά από το χωριό Καβαλέροβο, η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε εξαφανισθεί και ο 39χρονος πατέρας τους.

Έπειτα από έρευνες, ο πατέρας και τα τρία παιδιά εντοπίσθηκαν μέσα στο δάσος της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η περιφερειακή Ανακριτική Επιτροπή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι των εξαφανισθέντων ένα σημείωμα στο οποίο έγραφαν ότι είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους για να σωθούν από τον κορωνοϊό, ενώ όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Οι τοπικές δημοτικές αρχές, ανακοίνωσαν ότι ειδικοί εξετάζουν τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν στο δάσος τα παιδιά, τα οποία βρίσκονται προς το παρόν υπό ιατρική παρακολούθηση.

 

Πηγή: newsit.gr

Related posts

Εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας εισηγείται η ΕΕ – Τι περιλαμβάνει το έκτο πακέτο κυρώσεων

editor

Ανησυχία επέκτασης του πολέμου και στο Λίβανο – Η Χεζμπολάχ απειλεί με απάντηση για το θάνατο του υπαρχηγού της Χαμάς στη Βηρυτό

editor

Ο κόσμος «σιχάθηκε» τον Ερντογάν, δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

editor
23/02/2024 6:08