20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Πλύσιμο και απολύμανση των κάδων σκουπιδιών από ειδικό όχημα του δήμου

Την διαδικασία απολύμανσης και πλυσίματος των πράσινων κάδων με ζεστό νερό, έχει ξεκινήσει ήδη η υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, με στόχο τώρα που καλοκαιριάζει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, να μην υπάρχει η έντονη δυσοσμία για την οποία εξέφραζαν έντονα παράπονα οι πολίτες τα προηγούμενα χρόνια.
Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιούνται με το ειδικό μηχάνημα (καδοπλυντήριο) του δήμου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη και των αρμόδιων υπαλλήλων, θα συνεχιστούν έτσι ώστε να πλυθούν όλοι οι κάδοι.

Ο δήμος ανακοίνωσε ότι οι δρόμοι που θα περάσει το συγκεκριμένο καδοπλυντήριο, είναι οι Παπαναστασίου, Δήμητρας, Ανδρονίκου, Ηροδότου, Τενέδου, Καππαδοκίας, Ποσειδώνος, Καισαρείας, Νίγδης, Μύστης, Αγ. Γλυκερίας, Αγ. Δημητρίου, Μαρκοπούλου.

Παράλληλα, ένα ακόμη όχημα καθαρισμού οδών εντάσσεται στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά την επισκευή του σε συνεργείο στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν… παρατημένο από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και αμέσως αξιοποιείται και ρίχνεται στον αγώνα της καθαριότητας.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Αδυναμία να ξεκινήσει τα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη προς Λήμνο, ανακοίνωσε η Zante Ferries

editor

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση του Έβρου

editor

Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του FSRU Αλεξανδρούπολης

editor
20/04/2024 6:19