Τοπικά Νέα

To «ευχαριστώ» των κατοίκων στις Καστανιές του Έβρου στη δύναμη της Frontex (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα Video με τους κατοίκους στις Καστανιές του Έβρου  που βγήκαν στον δρόμο για να υποδεχθούν και να ευχαριστήσουν τις δυνάμεις της Frontex όταν έφτασαν στο χωριό, στα κρίσιμα γεγονότα του περασμένου Μαρτίου, δημοσίευσε η ίδια η Ευρωπαϊκή δύναμη στην επίσημη σελίδα της.
Το μετέδωσε στο χθεσινοβραδινό του δελτίο το OPEN TV, κάνοντας αναφορά ότι αποδέχθηκε το αίτημα της Ελλάδας και θα παραμείνει στη συνοριακή γραμμή της χώρας μας έως τον Ιούλιο. Παράλληλα υπάρχει η ενίσχυση των δυνάμεων της συνοριοφυλακής που αναμένεται στα σύνορα, με την πρόσληψη των 400 Συνοριακών Φυλάκων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κατάγεται και μένει στο νομό Έβρου.

Η αστυνομική συντάκτρια του καναλιού Μίνα Καραμήτρου προσδιόρισε για τον Αύγουστο πως θα αναλάβουν υπηρεσία, αλλά αυτό που ανέφερε ότι αυτή την εβδομάδα μπαίνουν στην Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου για εκπαίδευση είναι λάθος, αφού ακόμα δεν έχουν εξεταστεί στις αθλητικές δοκιμασίες και δεν έχουν περάσει τα ψυχομετρικά τεστ οι επιτυχόντες.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Με οργανωτική επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Συνοριακών Φυλάκων στην Αλεξανδρούπολη

editor

Συνελήφθησαν 4 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

admin

Η μαθητική κοινότητα του δήμου Αλεξανδρούπολης στέλνει το δικό της μήνυμα για την χρήση μάσκας στα σχολεία

editor