19 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Δωρεά σκάφους από τους Ροταριανούς για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο

Mια σημαντική δωρεά πραγματοποίησαν οι Ροταριανοί της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ στην ΕΛ.ΑΣ. Μετά την έγκριση της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομική Διοίκηση Ορεστιάδας Έβρου, η Ροταριανή Περιφέρεια ανέθεσε στην εταιρεία «BARRACUDA Φουσκωτά Σκάφη» την κατασκευή ενός αναδιπλούμενου σκάφους, με σκοπό τη δωρεά του για την φύλαξη των συνόρων του Έβρου. Η BARRACUDA με τη σειρά της δώρισε στην ΕΛ.ΑΣ. τον φορέα μεταφοράς του (τρέιλερ).

Το 420S είναι ένα σκάφος αξιώσεων και διακρίσεων. Είναι το best seller της BARRACUDA, που την έκανε γνωστή για την ποιότητά της. Χρησιμοποιείται εδώ και 25 χρόνια από το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία και την ΕΜΑΚ, στην Ελλάδα αλλά και από τις ΕΔ ξένων χωρών.

Φουσκωτό σκάφος στρατιωτικών προδιαγραφών μήκους 4.20 μέτρων, 6 ατόμων, ωφέλιμου φορτίου 850 kg, αντοχή υλικού αεροθαλάμου 3500 kg m², με 4 ξεχωριστούς αεροθαλάμους με βαλβίδες πλήρωσης και υπερπλήρωσης ασφαλείας, έχει τη δυνατότητα να πλανάρει με πλήρες φορτίο και τη μια πλευρά ξεφούσκωτη (50% των αεροθαλάμων). Φέρει κινητήρα 4χρονο 25hp.

Ιδανικό για επιχειρήσεις σε ποτάμια, λίμνες, κλειστούς κόλπους.

Η παράδοση του σκάφους έγινε στις 17 Μαΐου 2020, παρουσία του Διοικητού της 2470 Περιφέρειας, του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. και του εκπροσώπου της BARRACUNDA. Το σκάφος βρίσκεται ήδη στον προορισμό του.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Παράδοση δωρεάς υλικού για την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

admin

Δήμος Ορεστιάδας: Σχέδιο δράσης για προστασία αστέγων

editor

Νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι στην παράταξη Άρχη

editor
19/03/2024 11:21