Κοινωνία

Τον Αύγουστο αναλαμβάνουν υπηρεσία οι 400 προσληφθέντες Συνοριοφύλακες στον Έβρο

Αρχές ή το αργότερο πριν τον Δεκαπενταύγουστο θα αναλάβουν υπηρεσία στα ελληνοτουρκικά σύνορα οι 400 Συνοριοφύλακες που έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόσληψη τους για το νομό Έβρου και η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι από την περιοχή μας.
Αν και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής των αθλητικών και ψυχομετρικών τεστ που απομένουν για να ολοκληρωθεί η πίνακας των προσληφθέντων, με την συγκεκριμένη διαδικασία να πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με τη δέσμευση του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, όλα δείχνουν πως αν όχι την επόμενη εβδομάδα, τότε την πρώτη του Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες εξετάσεις.

Στόχος είναι μετά από την εκπαίδευση για 2 μήνες στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, με παράλληλη πρακτική εξάσκηση στην συνοριογραμμή της περιοχής, οι 400 νέοι Συνοριοφύλακες τον Αύγουστο να ενταχθούν επιχειρησιακά στην επιτήρηση των συνόρων με την Τουρκία, αυξάνοντας σημαντικά την δύναμη των αστυνομικών μας δυνάμεων.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Στο πόδι οι αγρότες & οι κτηνοτρόφοι του Έβρου για τον Φεριώτη που δικάζεται για ρατσισμό

editor

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 3 μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην Καβάλα και τη Θάσο

editor

Στην Αλεξανδρούπολη ο Σωκράτης Φάμελλος

admin