16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Καλεί τους δημότες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες δυσάρεστων ειδήσεων και εικόνων, ενώ οι συνθήκες στις οποίες ζούμε είναι πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες για όλους μας. Οφείλουμε όμως, να δρούμε προληπτικά, συλλογικά και οργανωμένα, προστατεύοντας όχι μόνο την δική μας υγεία, αλλά και των συνανθρώπων μας καθώς και να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά, προκειμένου να προλαμβάνουμε έκτακτες καταστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Αλεξανδρούπολης, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς και ταχείας επέκτασής της, υπενθυμίζει τους δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός πόλεων, οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όρια τους, για την υποχρέωσή που έχουν να διατηρούν τους χώρους αυτούς καθαρούς από ξερά χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Η συνεργασία όλων μας, για την διασφάλιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, αλλά και της περιουσίας των συμπολιτών μας, είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Related posts

Σαμοθράκη: Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο νησί από το Λιμενικό

editor

Εντοπίσθηκε κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη με απομιμητικά προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, γνωστών εμπορικών εταιρειών

admin

Έκτακτο επίδομα: Πότε θα δοθεί σε οικογένειες με ανήλικα

admin
16/04/2024 18:53