13 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γ.Γ. και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας

Η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2020, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Γ.Γ. Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης με κύριο αντικείμενο τον τρόπο και την προετοιμασία για την επανεκκίνηση και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από τη σύσκεψη, στην οποία τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης προέκυψαν τα παρακάτω :

• Οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι δύναται να λειτουργήσουν με μια σειρά μέτρων, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών.
• Όλες οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεότερης οδηγίας.
• Όλα τα κολυμβητήρια (κλειστά και ανοιχτά) θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεότερης οδηγίας.
• Οι ανοιχτοί εξωτερικοί αθλητικοί χώροι (γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ – ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεότερης οδηγίας.

Ο κ. Βουρδόλης με παρέμβασή του έθεσε σειρά προτάσεων σχετικά με τον ασφαλή τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων ως προς το προσωπικό και τους πολίτες που θα τις χρησιμοποιούν όσο και ερωτήσεων σχετικά με αιτήματα πολίτων του δήμου μας. Κατόπιν αυτής της τοποθέτησης μεταξύ άλλων διευκρινίστηκε από τον κ. Υπουργό πως για τους διακεκριμένους αθλητές και τα ΑμεΑ που έχουν ως θεραπευτική οδηγία την χρήση κολυμβητικών δεξαμενών θα υπάρξει σχετική ρύθμιση για την κατ΄ εξαίρεση χρήση από αυτούς των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Related posts

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ

editor

Διακομματική ανάπτυξης Θράκης: Δεκτή η πρόταση Δερμεντζόπουλου, να δοθεί “φωνή” στους πολίτες της περιοχής

editor

ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ: Οι υποψηφιότητες και το παρασκήνιο – 2019

admin
13/08/2022 16:09