11 Δεκεμβρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ξεκινάει η λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Λευκίμη Έβρου

Λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου ξεκινά στη Λευκίμη.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης.
Δείτε την ανάρτησή του:
Ευχαριστώ θερμά τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κύριο Νίκο Χαρδαλία για την έγκριση λειτουργίας εποχιακού Πυροσβεστικού κλιμακίου στη Λευκίμη.
Η ίδρυση ενός τέτοιου κλιμακίου στη Λευκίμη ήταν ένα πάγιο αίτημα για την περιοχή του Τυχερού.
Ο Δήμος Σουφλίου θα διαθέσει άμεσα χώρο για την εγκατάσταση του κλιμακίου στον οικισμό της Λευκίμης.
Η περιοχή του Τυχερού θωρακίζεται ακόμη περισσότερο με τον Δήμαρχο και όλη τη νέα Δημοτική αρχή να είναι παρόν στις εξελίξεις.
Με την τεχνική μας υπηρεσία αυτό το διάστημα προετοιμάζουμε τα σχέδια για την κατασκευή νέου κτηρίου για το Ιατρείο Τυχερού, με στόχο την κατασκευή του μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ , επίσης είμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ώστε να επικαιροποιήσουμε την παραχώρηση έκτασης για την κατασκευή νεου κτηρίου για την στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού και Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.
Η περιοχή του Τυχερού αποκτά μια νέα δυναμική καθώς πέραν των άλλων στην περιοχή δραστηριοποιούνται η 7η Μ/Κ Ταξιαρχία με πλήθος στελεχών, η Βιομηχανία Ξυλείας ‘Ακριτας’ και φυσικά οι Αγρότες μας που αποτελούν το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας.
Μεγάλα έργα επίσης μετά από την συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια έχουν δρομολογηθεί και για τον κάμπο Τυχερού – Φυλακτού- Θυμαριάς.
Συνεχίζουμε……!!!

Related posts

Υποδοχή και βράβευση των αθλητών και πρωταθλητριών του νομού Δράμας από τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ

editor

Με 1.440.260 ευρώ θα ανακαινιστεί το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης

editor

Αλεξανδρούπολη: Διαδήλωση κατά της μάσκας στα σχολεία

editor
11/12/2023 11:10