22 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Όλα όσα είπε ο Παναγιωτόπουλος από τον Έβρο – Το μήνυμά του

«Η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο, είναι το μήνυμα του φετινού εορτασμού του Πάσχα», τόνισε ο υπ. Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Καστανιές.

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε εδώ στο συνοριακό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου όπου είχα την τιμή να συνοδεύω την κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην επίσκεψη της εδώ, προκειμένου να τιμήσει αυτές και αυτούς που φυλάττουν ως άγρυπνοι φρουροί τα σύνορα της Πατρίδας και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους.
Σπεύδω να πω τα εξής:
Φέτος η Μεγάλη εβδομάδα ήταν πολύ διαφορετική.
Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα των Ελλήνων ίσως όπως δεν το έχουμε ξαναγιορτάσει ποτέ μέχρι τώρα.
Πιο απομονωμένοι κατά τρόπο πιο εσωτερικό, ίσως όμως και πιο έντονο και ουσιαστικό που μας φέρνει πιο κοντά στο βαθύ νόημα του, ότι δηλαδή η Ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας.
Το Φως διαλύει το Σκοτάδι.
Τελικά η ζωή υπερνικά το θάνατο.
Εύχομαι από καρδιάς, από αυτόν εδώ τον τόπο όπου φυλάχθηκαν και φυλάσσονται τα σύνορα της Πατρίδας από τα άξια Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια τους Ακρίτες του Έβρου:
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Χριστός Ανέστη Ελλάδα!

Related posts

Ν. Δένδιας: H Ελλάδα πάντα θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση την εδαφική της ακεραιότητα και την ασφάλειά της

editor

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στον Έβρο

admin

Νέα ποδοσφαιρική ομάδα δημιουργήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

editor
22/05/2024 2:09