28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Διαδικτυακή συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Βερόνικα Δαβάκη από την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ενίσχυση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Τη Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, στις 10 το βράδυ, ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει ζωντανά σε διαδικτυακή συναυλία για πιάνο και φωνή ορισμένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια της καριέρας του, τα οποία θα ερμηνεύσει με τη μαγική φωνή της η Βερόνικα
Δαβάκη.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και όλων των συνεργατών του στη διοργάνωση αυτή γίνεται αφιλοκερδώς. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ και το πρόγραμμά της θα είναι προσαρμοσμένο στο πνεύμα κατάνυξης της Μεγάλης Πέμπτης.

Κατά τη μετάδοση της συναυλίας, πολίτες και επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας καταθέσεις σε λογαριασμό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου (Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR7601711830006183010422956, BIC: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν. Έβρου).

Σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος ανέφερε: «Πρόκειται για μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης που γίνεται μέσω της τέχνης και ελπίζουμε οι πολίτες να ανταποκριθούν σε αυτήν.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον συνθέτη κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, στην κ. Βερόνικα Δαβάκη και σε όλους όσοι θα εργαστούν για την επιτυχή διοργάνωση της συναυλίας και να τους συγχαρώ για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης εκφράζω στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου για τη συμβολή του .Και βέβαια θέλω να συγχαρώ τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θανάση Τσώνη ο οποίος είχε την ιδέα διοργάνωσης της συναυλίας.»

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις

admin

Πρόγραμμα για τους πρώην εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

admin

Χρυσή η αθλήτρια από την Αλεξανδρούπολη Μιχαηλίδη Μαρία (video)

admin
28/03/2024 18:58