20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Οι καταιγίδες δεν κρατούν για πάντα!

Είναι εύκολο να λέμε μένω στο σπίτι, όμως κάθε μεγάλη και απότομη αλλαγή απαιτεί προσπάθεια, κουράγιο και έναν  νέο τρόπο σκέψης.

Μένω σπίτι όμως σημαίνει σώζω ζωές! Την δική μας, των αγαπημένων μας αλλά τώρα που ζούμε την πανδημία αγαπημένους δεν αισθανόμαστε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο;

Στην ζωή όλων μας ήρθε μια απειλή στο τώρα μας αλλά ταυτόχρονα και η ευλογία του ελεύθερου χρόνου.

Να δεθούμε βαθύτερα με κάθε μέλος της οικογένειας μας, να αισθανθούμε τις ανάγκες μας και τις δικές τους, να ανακαλύψουμε δικά μας και δικά τους ταλέντα ξεχασμένα ή και άγνωστα, να παίξουμε και να γελάσουμε, να μας υποστηρίξουν στις αδύναμες στιγμές μας και να υποστηρίξουμε.

Η ανθρώπινη σύνδεση έχει πολλούς τρόπους να γίνετε στις μέρες μας. Πολλούς τους ξέρουμε, άλλους θα τους ανακαλύψουμε για να σπείρουμε βοήθεια, κατανόηση, χιούμορ.

Άλλωστε όπως όλα και αυτή η πανδημία θα τελειώσει, όλοι μας όμως θα είμαστε περισσότερο ευγνώμονες για το δώρο της ζωής, για το δώρο της υπέροχης Γης μας.

Δείτε το βίντεο που έκανε η Έφη Ρομποτή ως προσφορά όχι μόνο στις πελάτισσες της αλλά σε όλον τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε.

Related posts

Με 130.000 ευρώ θα ενισχυθεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

editor

Επίσκεψη του Αν. Δημοσχάκη στον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Χρήστο Μπακιρτζή

editor

Η τουριστική ανάπτυξη της Ροδόπης στο επίκεντρο της επίσκεψης της υφυπουργού Ελ. Χατζηγεωργίου στην περιοχή

admin
20/04/2024 4:00