Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές

Συνελήφθησαν χθες (13-4-2020) το πρωί, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι οι δύο από αυτούς (ένας άνδρας και μια γυναίκα), επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος και
μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα που λειτουργούσε ως προπομπός και συνέλαβαν τους δύο διακινητές που επέβαιναν σε αυτό, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στο ύψος του Ιάσμου, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος το ακινητοποιήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του παραπάνω οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι τρείς διακινητές προωθούσαν, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Related posts

Μεγαλώνει η λίστα με τις δωρεές στο ΠΓΝΑ – Το “ευχαριστώ” της Διοίκησης

editor

Στήριγμα για 130 οικογένειες η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

editor

Δύσκολες ώρες για τον Ορεστιαδίτη πρόεδρο του ΚΑΠΕ Βασίλη Τσολακίδη

admin