18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Προσφορά του πλαστικού χειρουργού Αθ. Χριστόπουλου για τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Ευαισθητοποιημένος από την περιπέτεια του κορωνοϊού που περνάει η Χώρα μας και την πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος συμπαρατάχθηκε εμπράκτως στην προσπάθεια ενίσχυσης των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και την πρωτοβουλία της εταιρείας Davlas & PaRtners.

«Το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, Δημόσιο και Ιδιωτικό, στέκεται σε υψηλότατο επίπεδο και αποτελεί την ασπίδα της υγείας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του το χρειάζονται και το εμπιστεύονται. Αυτές τις δύσκολες ώρες δείχνει την αξία του. Χρειάζεται όμως και τη βοήθεια όλων μας για να αντιμετωπίσει το νοσηρό «τσουνάμι» του κορωνοϊού.» δήλωσε ο κ. Χριστόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «το ανθρώπινο δυναμικό, ιατροί και νοσηλευτές, αγωνίζονται με αυταπάρνηση καθημερινά, αποτελώντας του νέους ήρωες της Ελληνικής Κοινωνίας. Το απλό, αλλά ουσιαστικό «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά κάθε Έλληνα είναι η ηθική τους ανταμοιβή. Πρέπει να στηριχθούν τώρα όμως και υλικά στο έργο τους, αλλά επίσης δεν πρέπει να τους λησμονήσουμε όταν αυτή η περιπέτεια περάσει νικηφόρα.»

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Επιχείρηση διάσωσης 17 μεταναστών σε νησίδα του ποταμού Έβρου

editor

Χριστούγεννα και κρασί – Ένα γευστικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια της Ευρώπης

editor

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Η Θράκη είναι τόπος αγάπης και ενότητας

editor
18/04/2024 16:43