30 Μαρτίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν τη δημιουργία αίθουσας αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για τη λειτουργία της Πινακοθήκης

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για να διευκολύνουν τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα, αποφάσισαν τη δημιουργία αίθουσας αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για τη λειτουργία της Πινακοθήκης του δήμου μας. Βρίσκεται στο χώρο που ήταν η παλιά Βιβλιοθήκη στην οδό Τζαβέλλα 6 (τον δρόμο που οδηγεί από τη Λ. Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας και τον σιδηροδρομικό σταθμό στο λιμάνι).

Η μετάγγιση αίματος και παραγώγων του είναι απαραίτητη για να κερδίσουν τον αγώνα για ζωή πολλοί συνάνθρωποί μας. Οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία ζουν χάρη στην προσφορά του αίματός σου και πρέπει να συνεχίσουν να μεταγγίζονται κανονικά.

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του νέου ιού SARS-CoV-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Περιμένουμε όλους τους τακτικούς αιμοδότες, αυτούς που ξεχάστηκαν και αυτούς που θέλουν να δώσουν για πρώτη φορά, στον χώρο της νέας Πινακοθήκης, τις καθημερινές και το Σάββατο από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 2.00 μ.μ.. Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας εντός του νοσοκομείου.

Οι αιμοληψίες ξεκινούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.
Ωράριο αιμοληψιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: 8.30-14.30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και 17.30-20.30 Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, αργίες.

Related posts

Σε φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης (video)

editor

Το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

editor

3ος Φιλανθρωπικός αγώνας για τον μικρό Χρήστο!

admin
30/03/2023 11:47