11 Μαρτίου, 2025
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, σύμφωνα και με την Απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας μας, κλείσαν από χθες προληπτικά για το κοινό και θα λειτουργούν μόνο από 11.00’ π.μ. – 12.00’ μ. καθημερινά, αποκλειστικά για την έκδοση αδειών γάμων και βαπτίσεων.
Οι τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν κανονικά για οποιεσδήποτε πληροφορίες.
Από 25 Φεβρουαρίου το Ιωακείμειο Γηροκομείο και το Σταυρίδειο Ίδρυμα «Ο Άγιος Κυπριανός» δεν δέχονται επισκέπτες, ούτε και συγγενείς των τροφίμων, μέχρι νεωτέρας εντολής.
Ο βρεφονηπιακός Σταθμός «Άγιος Στυλιανός» έχει αναστείλει για το ερχόμενο δεκαπενθήμερο την λειτουργία του.
Επιπροσθέτως, αναστέλονται προληπτικά η λειτουργία του Εκκλησιαστικού Μουσείου, της Σχολής Αγιογραφίας και το εν εξελίξει σεμινάριο των ιερέων μας. Αναστέλονται και οι συνάξεις των Κατηχητικών και Διδακτικών δραστηριοτήτων των Ενοριών μας, αλλά και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της αιθούσης του Πνευματικού  μας Κέντρου.
Ο ραδιοφωνικός Σταθμός μας ΡΑΔΙΟ ΕΛΠΙΔΑ 96,1 θα λειτουργεί κανονικά.
Περί των λατρευτικών Ακολουθιών θα εκδοθεί νεώτερο Δελτίο Τύπου.

Related posts

Υπεγράφη η σύμβαση έργου για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας – χώρου πρασίνου στον οικισμό Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor

Αν. Δημοσχάκης: Επιτακτικά αναγκαία η στελεχιακή ενίσχυση του λιμενικού τμήματος Σαμοθράκης και του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης

editor

Λιμεναρχείο Αλεξ/πολης: Νέα αίθουσα για τη διεξαγωγή εξετάσεων υποψηφίων χειριστών ταχύπλοων σκαφών

editor
11/03/2025 13:03