4 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική Τοπικά Νέα

Μεταναστευτικό: Τον φράχτη στον Έβρο στοχεύουν οι Τούρκοι

Η ένταση συνεχίζεται αμείωτη κατά μήκος της συνοριογραμμής στον Έβρο. Η όλο και πιο απροκάλυπτη δράση των Τούρκων, όμως, προβληματίζει την Αθήνα. Πλέον, δεν περιορίζονται στο να οπλίζουν τα χέρια των μεταναστών ή στο να τους προτρέπουν να φθείρουν τον φράχτη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, δεν σταμάτησαν οι ρίψεις χημικών και οι συντονισμένες προσπάθειες του συγκεντρωμένου πλήθους να εισέλθει εντός ελληνικού εδάφους. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, μάλιστα, απεικονίζει ομάδες μεταναστών να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Τουρκίας, ενώ βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Σάββατο από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, έως τις 18.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, συνελήφθη ένα άτομο, ενώ οι ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε 725 περιπτώσεις.

Related posts

Ρέθυμνο: Εννέα μήνες φυλάκισης στον ιερέα μετά το δημόσιο κήρυγμα κατά της χρήσης μάσκας

editor

Σπήλαιο της Ορεστιάδας: Δωρεάν εξετάσεις στους κατοίκους από στρατιωτικό ιατρό

admin

Το πρόγραμμα του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

editor
04/06/2023 14:53