19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Πολιτική Τοπικά Νέα

Καραμανλής, Πάιατ και Πάλμερ έρχονται στον Έβρο

Σε μια κίνηση συμπαράστασης για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και λαμβάνοντας ξεκάθαρα θέση απέναντι στην Τουρκία και στις προκλήσεις του Ερντογάν, κλιμάκιο αμερικανών αξιωματούχων μεταβαίνει αύριο, Παρασκευή, στον Έβρο.

Ο βηματοδότης δίνει την είδηση για την συγκεκριμένη επίσκεψη, η οποία σαφώς είναι συμβολική και δείχνει την συμπαράσταση προς την χώρα μας. Οι προσωπικότητες ωστόσο που θα βρεθούν αύριο στον Έβρο, είναι ακόμη πιο συμβολικές. Πρόκειται για τον ειδικό απεσταλμένο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα Βαλκάνια Ματ Πάλμερ, τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και την αμερικανίδα πρεσβευτή στη Βουλγαρία Hero Mustafa, τους οποίους θα συνοδεύει ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Πέρα από τον συμβολισμό που φέρει αυτή η επίσκεψη στην περιοχή, οι αμερικανοί αξιωματούχοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Κώστα Καραμανλή και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: parapolitika.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Νέα σύμβαση ύψους 7,6 εκατ. ευρώ μεταξύ ΟΣΕΘ και ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

editor

Σύλληψη 6 μελών δύο διαφορετικών εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και την κατάσχεση περισσοτέρων από 42 κιλών ηρωίνης.

admin

Τον Έβρο αναμένεται να επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας

admin
19/04/2024 21:59