1 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Έβρου η “Δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, της χρήσης ακινήτων αγροκτήματος Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Ν. Έβρου Γεώργιο Ρουμελιώτη, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων η “Δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, της χρήσης των υπ’ αριθμ. 79 και 686η ακινήτων αγροκτήματος Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης συνολικού εμβαδού 4.891 τ.μ.,, για κοινωφελή σκοπό”.

Πρόκειται για έκταση γης, η οποία θα αξιοποιηθεί για την επέκταση του κοιμητηρίου στην Παλαγία καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες που έχουν προκύψει από την πλήρωση του παλιού κοιμητηρίου. Είναι όμορη με τη νότια πλευρά του υφιστάμενου Κοιμητηρίου, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μ. από το κοντινότερο σπίτι του οικισμού και περίπου 116 μ. από τα όρια του οικισμού.

Οι εργασίες που προτείνονται περιλαμβάνουν ήπιες παρεμβάσεις, οι οποίες δεν μεταβάλλουν σημαντικά το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και έχουν σαν στόχο την εξυπηρέτηση κοινωφελούς σκοπού.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών

admin

Έβρος: Άφιξη εκ νέου του Υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου – Το πρόγραμμα της επίσκεψης του

editor

Αυτά είναι τα εννέα έργα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (λίστα)

editor
01/06/2023 9:25