16 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι πολίτες στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν οι πολίτες στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος από το πρωί πραγματοποιεί περιοδεία στον Έβρο.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση και στάθηκε για καφέ με τις τοπικές αρχές.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος» «Το ηθικό είναι ακμαιότατο, να κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κανείς παράνομα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα
της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος και η Θράκη πάντα όρθια», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός ευχαριστώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και τους κατοίκους που, όπως είπε, «βάζουν πάντα πλάτη».

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Related posts

Τα δρομολόγια των κινητών αστυνομικών μονάδων

admin

Καστανιές: Αστυνομία και στρατός προσπαθούν να αναχαιτίσουν την είσοδο 500 μεταναστών

admin

Πεντάγωνο: Οι Ρώσοι προσπαθούν να ανασύρουν το αμερικανικό drone από τη Μαύρη Θάλασσα

editor
16/04/2024 9:40