29 Ιανουαρίου, 2022
Πολιτική Τοπικά Νέα

Την υπό κατασκευή μονάδα επεξεργασίας σύμμεικτων αστικών στερεών αποβλήτων επισκέφτηκε ο Μανώλης Γραφάκος

Την υπό κατασκευή μονάδα επεξεργασίας σύμμεικτων αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) και προδιαλεγμένων οργανικών αποβλήτων στην ΟΕΔΑ Αλεξανδρούπολης (το έργο αφορά στην κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων, Χώρου ΥγειονομικήςΤαφής Υπολλειμάτων και την αποκατάσταση του Χ.Α.Δ.Α.) επισκέφτηκε  ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΙΑΑΜΑΘ Εμμανουήλ Τσέπελη και τους αντιδημάρχους του Δήμου Αλεξανδρούπολης Κυριάκο Αραμπατζή και Ηλία Δαστερίδη.

Στο σημείο βρέθηκε επίσης και ο ανάδοχος του έργου που ενημέρωσε τον κ. Γραφάκο για την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του.

Ακολούθως στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε σχετική ενημερωτική συνάντηση με τη συμμετοχή των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη και Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, των Αντιδημάρχων Γιώργου Κιζιρίδη και Ελένης Ιντζεπελίδου και υπηρεσιακών υπαλλήλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΔΙΑΑΜΑΘ.

Τονίστηκε η ανάγκη εφαρμογής έξυπνων, καινοτόμων και βιώσιμων τεχνολογικών λύσεων για την αξιοποίηση των αποβλήτων, γεγονός που επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση του έργου της Μ.Ε.Α. Αλεξανδρούπολης ενώ την παράταση της πρόσκλησης για τα πράσινα σημεία ούτως ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στη μελέτη και τα μεγάλα σημεία για την διαχείριση ογκωδών αντικειμένων, ζήτησε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστεριδης.

Related posts

4η Πεζοπορική Διαδρομή ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, για παιδιά στον Άβαντα

admin

Μια σειρά σημαντικών έργων συζητήθηκαν μεταξύ του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών & του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

editor

Αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε Ορεστιάδα και Διδυμοτείχο

editor