Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη ευρεία σύσκεψη θεσμικών φορέων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στο Δημαρχείο με αντικείμενο τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού COVID-19

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η έκτακτη ευρεία σύσκεψη θεσμικών φορέων που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στο Δημαρχείο με αντικείμενο τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού COVID-19.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ανθιμος, ο Διοικητής 12ης Μεραρχίας, Άγγελος Χουδελούδης, ο Διοικητής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Μίχος Θωμάς, ο αναπληρωτής Διοικητής ΠΓΝΑ Χρήστος Γκουγκουλάκης, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου Κοσμαδάκη Ευαγγελία, η Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, Ειρήνη Τσανίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Χρήστος Ναλμπάντης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Μπόγδης, ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού και ιατρός Νίκος Ραπτόπουλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και ιατρός Δροσιά Μουλατζίδου και οι ιατροί δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης και Παναγιώτης Αγγελίδης.
Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση για τα μέτρα, τα οποία έχει ήδη λάβει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον τομέα της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών από τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.

Επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των παριστάμενων φορέων, συναποφασίστηκε η ορθή ενημέρωση του συνόλου των πολιτών για την τήρηση των ατομικών μέτρων πρόληψης και υγιεινής, η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής ενημέρωσης και υποστήριξης των πολιτών από ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, η οποία θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, και υιοθετήθηκε το σύνθημα της καμπάνιας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας «Δε φοβόμαστε ενημερωνόμαστε».

Related posts

Με φόντο τη “δική” μας Νίκη της Σαμοθράκης έγινε η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη Γαλλία

editor

Απολυμάνθηκαν οι κάδοι σκουπιδιών στην Κοινότητα Μάκρης

editor

Διακοπές στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Ηλίας Μελέτης

editor