24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στους περισσότερους δήμους της Θράκης

Σε ξέφρενους ρυθμούς κεφιού, οι περισσότεροι δήμοι της Θράκης. Παραδοσιακά γλέντια, συναυλίες, χορευτικά, σε συνεργασία με πολιτιστικούς και τοπικούς συλλόγους, θεατρικά και δραστηριότητες για παιδιά, αναβιώσεις εθίμων και κρασί συνθέτουν το αποκριάτικο σκηνικό.

Στον Έβρο την Τσικνοπέμπτη η “καρδιά” του κεφιού χτυπά στην Ορεστιάδα καθώς σήμερα θα λάβει χώρα η μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση «Τσικνομπουρμπούλης 2020».

Από τις 16:15 το κέντρο της πόλης θα πλημυρίσει με μουσικές ενώ στην κεντρική πλατεία της Ν. Ορεστιάδας μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με ξέφρενη διάθεση, αστείρευτο κέφι και τρελό ξεφάντωμα.

Μισή ώρα μετά ξεκινά  η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση η οποία φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής.

Στην γειτονική Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην πλατεία Κομοτηνής οι ψησταριές θα ψήσουν περισσότερα από 5.000 σουβλάκια με δωρεάν διάθεση και φυσικά η μουσική και ο χορός θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Όσον αφορά την Ξάνθη σήμερα όλη η πόλη είναι ένα  απέραντο party! Οι πολιτιστικοί σύλλογοι ετοιμάζουν παραδοσιακές συνταγές και στήνουν ένα γλέντι με ζωντανή μουσική και ήχους από όλη την Ελλάδα.

To Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης» θα είναι ανοιχτό από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, με πλούσιο μπουφέ, λαχταριστά ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικών γλυκών. Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως οικοδεσπότης θα προσφέρει δωρεάν κρασί σε όλους τους επισκέπτες.

Ορεστιάδα, Κομοτηνή και Ξάνθη σας περιμένουν για ένα ξέφρενο γλέντι!

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ξάνθη: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

editor

Συνελήφθη αλλοδαπός με λαθραία τσιγάρα στην στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής

editor

Δ.Δαρούσης: “Μεγάλη ανάγκη από ηλεκτρικές & οικιακές συσκευές στον Δήμο Σουφλίου”

editor
24/04/2024 17:27