23 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Η Εβρίτικη εταιρεία Printsilk Tsiakiris διακρίθηκε με BRONZE AWARDS μεταξύ 10 εταιρειών στην κατηγορία των ψηφιακών εκτυπώσεων του Fashion

Παρουσία περισσοτέρων από 170 ατόμων, των κυριότερων εκπροσώπων του κλάδου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Gazarte, στην καρδιά της Αθήνας,  η παρθενική τελετή απονομής των Printing Awards.

Μάλιστα, όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα έργα που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό και να γιορτάσουν τη βράβευση μαζί με τους δημιουργούς τους.

Δυναμικό “παρών” στον διαγωνισμό έδωσε και η Εβρίτικη εταιρεία Printsilk Tsiakiris η οποία διακρίθηκε με BRONZE AWARDS μεταξύ 10 εταιρειών στην κατηγορία των ψηφιακών εκτυπώσεων του Fashion.

Το βραβείο παρέλαβε η Αθανασία Τσιακίρη 5η γενιά της οικογένειας Τσιακίρη.

Η Printsilk Tsiakiris δημιουργήθηκε το 2015 με την νέα επένδυση που πραγματοποίησε η εταιρεία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων στο μετάξι.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός στην διάθεση της εταιρείας τα τελευταία χρόνια προσέλκυσε πολλούς νέους πελάτες τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το εξωτερικό. Μεγάλοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και πολλοί νέοι ανερχόμενοι στον χώρο του Fashion εκτυπώνουν τις συλλογές τους σε μετάξι στην Printsilk Tsiakiris!

H εταιρεία Οίκος Μεταξιού Τσιακίρης τα τελευταία χρόνια επενδύει διαρκώς στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων διαθέτοντας σήμερα το ποιό σύγχρονο εξοπλισμό σε εκτυπώσεις για μετάξι στην Ελλάδα.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο Δήμαρχος Ξάνθης στην εκδήλωση του 8ου Γυμνασίου για την Παγκ. Ημέρα Ρομά

editor

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Σαμοθράκης

editor

Σαμοθράκη: Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο νησί από το Λιμενικό

editor
23/02/2024 5:52