29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Qualita Unica: Ένα μοναδικό ταξίδι καφέ στο Ζάππειο

Το Ζάππειο Μέγαρο φιλοξένησε για δεύτερη φορά την τετραήμερη εκδήλωση της Qualita Unica, που διοργανώθηκε από την ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ Α.Ε. από τις 7 ως τις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά σε επαγγελματίες που αναζητούν για τις επιχειρήσεις τους έναν εκλεπτυσμένο καφέ με τη δική τους υπογραφή, διοργάνωσε η Qualita Unica, μια ξεχωριστή μονάδα παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας καφέ espresso.

Γιάννης Αποστολόπουλος (C.E.O. Specialty Coffee Association), Χρυσούλα Βεκράκου (Financial Director), Βασίλης Αρνάκης (Managing Director)

 

Χάρης Ντάβλας, Βασίλης Αρνάκης (Managing Director)

 

Οι καλεσμένοι της έκθεσης γνώρισαν από κοντά τα premium blends από ποικιλίες Arabica της Qualita Unica και απόλαυσαν τον υψηλής ποιότητας καφέ. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν μια σειρά από έργα βασισμένα στο φλιτζάνι του καφέ καθώς και στις ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσής του.

Δημήτρης Μαστρόκαλος

 

Σόλων Τσούνης

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο της Qualita Unica, όπου το βασικό χαρακτηριστικό είναι η δημιουργία custom made concepts για εξειδικευμένα σημεία καφέ, και επικοινώνησαν στους ειδικούς του καφέ τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Κατερίνα Μαυρή (Marketing Assistant της ABEK ΒΡΕΚΑΚΟΣ), Σόλων Τσούνης

 

Νόνη Δούνια, Σόλων Τσούνης

 

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών πρόσωπα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου, ηθοποιοί και σχεδιαστές, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για τον ποιοτικό καφέ, οι οποίοι παρακολούθησαν ομιλίες κορυφαίων επιστημόνων γύρω από τις έρευνές τους αναφορικά με το brewing και roasting του καφέ.

Ντέμη Βερνίκου

 

Ντέμη Βερνίκου, Μαρίζα Φασιανού

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι προσκεκλημένοι ήταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που γνώρισαν από κοντά το νέο μοντέλο της Espresso μηχανής Victoria Arduino Eagle One.

Έλενα Κελεσίδη

 

Γρηγόρης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Αλεξάκης

 

Ρίτα Ζώτου (Import-export Supervisor), Έμη Λιβανίου

 

Μάνος Γαβράς

 

Ρεβέκκα Καμχή

 

Χρύσανθος Πανάς

 

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

 

Νικολέττα Καρρά

Related posts

Ελληνίδα ανάμεσα στους 500 καλύτερους wedding planner

admin

Όρκος αγάπης στο νησί της Κρήτης εκφράζοντας την αγάπη και την ισότητα

editor

Ο Μεγάλος Λαχνός του MDA Ελλάς έχει ήδη αρχίσει και κληρώνει 98 δώρα

editor
29/03/2024 15:15