29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Συμβουλές για τέλεια εμφάνιση στο εργασιακό περιβάλλον

Make up, dress code & health care tips για το εργασιακό περιβάλλον, ήταν το θέμα που ανέλυσε σ’ ένα επιτυχημένο workshop η make-up artist Καίτη Τομαζίνου, στο BCA College.

Κομψά σύνολα συνδυασμένα με ένα μοδάτο ζευγάρι γόβες ή flat παπούτσια αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή. Αν είστε νέες στην ηλικία, προσέξτε να μην παρασυρθείτε και καταλήξετε με υπερβολικά trendy εμφάνιση -ακόμη κι αν το εργασιακό περιβάλλον είναι πιο νεανικό, όπως σε μια διαφημιστική εταιρία.

Το πιο βασικό σε κάθε μακιγιάζ είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε ένα nude κραγιόν είναι να παραλείψετε το μολύβι χειλιών και να απλώσετε το χρώμα κατευθείαν στα χείλη σας. Περάστε το δάχτυλό σας στη γωνία των χειλιών αλλά και στο περίγραμμά τους (πάντα με απαλές κινήσεις) για να απομακρύνετε την πολλή λάμψη.

Η Καίτη Τομαζίνου με σπουδές στον κλάδο της Αισθητικής και του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα Special Effects και στο Body Painting και με τεράστια εμπειρία στη χρωματολογία και τη χρωματική ανάλυση, προσφέρει υπηρεσίες μακιγιάζ στο boudoire της, όπως το αποκαλεί, στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134).

Related posts

Υψηλή ποιότητα υποδημάτων σε 50 χώρες

admin

Η Θάλεια Εξάρχου συνάντησε την Ιλεάνα Μακρή

admin

Δεύτερο κύμα εκπτώσεων έως -50% στο κατάστημα Μοurtzi

editor
29/03/2024 15:38