29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πολιτική Τοπικά Νέα

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος

Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο υποδέχτηκε στη Σαμοθράκη ο Δήμαρχος Νικόλαος Γαλατούμος. Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς και ανώτερα υπηρεσιακά στελέχη από τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και της ΠΕ Έβρου και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Το κλιμάκιο συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή της Σαμοθράκης. Στη σύσκεψη συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται στο νησί, η χρηματοδότηση νέων έργων, σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις για την επόμενη προγραμματική περίοδο και γενικότερα η οικονομική στήριξη της Περιφέρειας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Οικονομικών και Τεχνικών Έργων κ. Χρύσα Αντωνάκη, Τουρισμού κ. Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου, Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Γιάννη Γρηγόραινα αλλά και δημοτικών συμβούλων και στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σαμοθράκης.

Related posts

Εγκαινιάστηκαν 3 σχολικά γήπεδα στη Σαμοθράκη παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή! (φωτο)

editor

Ειδική μέριμνα για τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης, στο πλαίσιο χορήγησης της επιστρεπτέας προκαταβολής στις επιχειρήσεις.

admin

Μητσοτάκης: «Στις 7 Ιουλίου θα δώσουμε μήνυμα απέναντι στα ψέματα και στον διχασμό»

admin
29/03/2024 13:46