25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε Αρχές και θεσμικούς φορείς

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων με Αρχές και θεσμικούς φορείς της Ροδόπης και της Καβάλας πραγματοποίησε χθες το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιο Χρήστο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο και τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη Θεόδωρο, οι οποίοι τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή συνόδευαν κατά τις επισκέψεις στην Καβάλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, Ταξίαρχος Ιωάννης Καραμανλής και στη Ροδόπη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης. Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Related posts

Μείωση του αριθμού των self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία

editor

Αποτίμηση του Φεστιβάλ «VIA EGNATIA Αμφίπολη-Δράμα-Φίλιπποι» 2023

editor

Σουφλί: Ενδιαφέρον επενδυτών για την επαναδημοπράτηση του οικοτουριστικού ξενώνα “ΘΡΑΣΣΑ” Τυχερού

editor
25/04/2024 14:36