Γιορτάστε την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου στο ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT με ένα μοναδικό ρομαντικό δείπνο στο πιο γοητευτικό σημείο της πόλης.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Chef Γιώργος Σκληρός σας υποδέχεται στο εστιατόριο Made in Athens έχοντας ετοιμάσει, ένα εμπνευσμένο μενού πέντε πιάτων, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την σύγχρονη κοσμοπολίτικη κουζίνα του
εστιατορίου.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός, ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά υπό τους ήχους μουσικής DJ συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό που θα κορυφώσει τη γαστρονομική σας απόλαυση, για αυτή την μοναδική βραδιά του χρόνου. – Τιμή μενού κατ’ άτομο 55€.

Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, το περίφημο «e&o» του Λονδίνου, με την απαράμιλλη θέα, τον συναρπαστικό κατάλογο των κοκτέιλ του και την προσεγμένη panasian κουζίνα, σας προσκαλεί να αφεθείτε στην απόλυτη ρομαντική ατμόσφαιρα με φόντο την Αθήνα από ψηλά! – Τιμή μενού κατ’ άτομο 75€.

Για εσάς που επιθυμείτε να συνεχίσετε την βραδιά σας με μια πολυτελή διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT ετοίμασε ειδικό πακέτο που περιλαμβάνει διανυκτέρευση, ρομαντικό δείπνο στο Made in Athens, πρωινό, δωρεάν wifi, δωρεάν στάθμευση και late check out στις 16:00. – Τιμή πακέτου διαμονής 120€ κατ’ άτομο.

Τ. Κρατήσεων: 210 9471212

Ζήστε την εμπειρία μιας μοναδικά ειδυλλιακής ατμόσφαιρας και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων στο άκρως ρομαντικό περιβάλλον του ξενοδοχείου ATHENS MARRIOTT.