20 Μαΐου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Νέες συνεργασίες, νέες lo(w)cal γεύσεις στη Βουλιαγμένη

Ο Chef Κωνσταντίνος Γόντικας με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Αλέξια Σταματοπούλου, συνεργάζονται και παρουσιάζουν ένα νέο brunch concept ευφάνταστων γευστικών συνδυασμών και υψηλής διατροφικής αξίας!

Η Αλέξια Σταματοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εμπειρία της στην εφαρμογή της κλινικής διατροφής ξεκινά από τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει με σημαντικά ιδρύματα και επιστημονικά κέντρα διατροφής, όπως στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο».

Στις 16/02 σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni. Θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μια νέα έννοια του brunch, που συνδυάζει βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και θερμιδομετρημένες συνταγές.

Οι Κυριακές αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα για όσους προσέχουν την διατροφή και την υγεία τους. Για πρώτη φορά το brunch αποκτά μορφή event, καθώς η Αλέξια θα είναι παρούσα να απαντήσει κάθε διατροφική σας απορία και να σας συστήσει τους καλύτερους συνδυασμούς.

Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Αλέξια Σταματοπούλου παρουσιάζει ένα νέο brunch concept στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni

 

Related posts

Ο Γιώργος Ντάβλας με τον Nusret Gökçe

admin

Το διάσημο Circo Medrano μετακομίζει στα Νότια Προάστια

admin

Το νέο MINI Clubman ανοίγει περισσότερες πόρτες σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες

admin
20/05/2024 20:54