29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

H Gruppo Cucine πραγματοποίησε την πρώτη δενδροφύτευση 1.000 δέντρων με τη We4all

H Gruppo Cucine σε συνεργασία με τη We4all πραγματοποίησε την πρώτη δενδροφύτευση 1.000 δέντρων, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στην περιοχή του Νέου Βουτζά, με συγκινητική και μη αναμενόμενη λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών συμμετοχή πάνω από 1.000 ατόμων μικρών και μεγάλων εθελοντών.

Σύσσωμο το προσωπικό και η διοίκηση τη εταιρείας έδωσε το παρόν, με πρώτο τον CEO της εταιρείας, Γιώργο Λεβεντάκη, ο οποίος φύτεψε τα πρώτο δέντρο και δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την μεγάλη και απρόσμενη συμμέτοχή του κόσμου, γιατί μόνο όταν σηκώνεσαι από τον καναπέ του σπιτιού σου γίνονται πράγματα! Εμείς στην Gruppo Cucine πιστεύουμε και στέλνουμε μήνυμα ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να συμβάλλουμε σε έναν πιο πράσινο και όμορφο πλανήτη για εμάς και τα παιδιά μας! Για το λόγο αυτό κάθε χρόνο θα φροντίζουμε να διπλασιάζουμε την προσφορά μας, σήμερα έγινε μια όμορφη αρχή».

Η συγκεκριμένη δράση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, που αναλαμβάνει να φυτέψει ένα δέντρο για λογαριασμό του πελάτη με κάθε αγορά κουζίνας. Έτσι, όση ενέργεια καταναλώθηκε για τη δημιουργία των επίπλων επιστρέφει στη φύση, όπου και ανήκει.

Η Gruppo Cucine, είναι μια εταιρεία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής. Τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύει χρησιμοποιούν πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά, πιστοποιημένα και φιλικά προς τον άνθρωπο. Επίσης, η ενέργεια που καταναλώνουν προέρχεται στο 100% από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Related posts

Καιρός: Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

editor

Πέθανε ο Θαλής Τσιριμώκος

editor

Ξεκινά σήμερα η καταβολή του εποχικού επιδόματος

admin
29/03/2024 2:10