29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Βραβείο Νέου Επιχειρηματία, ΕΒΕΑ 2020

Το βραβείο νέου επιχειρηματία απονεμήθηκε στην Χριστίνα Πιστοφίδου, ιδρύτρια της εταιρίας ένδυσης Wéngko Molé την περασμένη Τρίτη.

Σε μία βραδιά εντύπωσης και υπερηφάνειας το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) βράβευσε για 19η φορά την ανάπτυξη και την αριστεία 12 ελληνικών επιχειρήσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με λόγο που συγκίνησε το κοινό η Χριστίνα Πιστοφίδου μίλησε για της δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε επιχειρηματίας στα πρώτα του βήματα, ενώ ευχήθηκε η ομάδα με την οποία έπλασε την εταιρία να συνεχίσει να δημιουργεί και μαζί να ανέβουν ψηλά. Μόλις έξι χρόνια στο χώρο η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής μόδας, και ως αποτέλεσμα να βραβευτεί από τον πιο σημαντικό θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Με κεντρικό προϊόν το γυναικείο μεταξωτό ρούχο, ένα δύσκολο προϊόν από τη φύση του, και αντιμετωπίζοντας έντονο ανταγωνισμό η Wéngko Molé ξεπέρασε τις προκλήσεις των δύσκολων καιρών και αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς τα περασμένα δύο χρόνια. Με χρώματα που σε ταξιδεύουν και σχέδια τυπωμένα σε μετάξι οι συλλογές της εταιρίας γοητεύουν κάθε χρόνο το κοινό τους. Το έργο όμως δε σταματάει εκεί. Ύστερα από πρόσφατες συνεργασίες η Wéngko Molé κατάφερε να πετύχει πλήρη κατανάλωση και ανακύκλωση του υφάσματός της, φθάνοντας έτσι σχεδόν στο 0% απώλειας υλικού. Συνεργάζεται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς δωρίζοντας ποσοστά των πωλήσεών της ενώ με το κλείσιμο του 2019 ξεκίνησε projects ενδυνάμωσης, συζητώντας με γυναίκες που διαπρέπουν στον κλάδο τους για την επιτυχία της γυναίκας στο χώρο της εργασίας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ απονέμει το βραβείο Νέου Επιχειρηματία στην Χριστίνα Πιστοφίδου

 

Χριστίνα Πιστοφίδου

 

Αλέξανδρος Γρυμάνης, Αλεξία Μίχαλου, Μαρία Χριστίνα Πανταζοπούλου, Άρτεμις Κλωνιζάκη, Γιάννης Κλωνιζάκης, Χριστίνα Πιστοφίδου, Ναταλία Τζερμιά, Μάριος Θεοδώρου, Δάφνη Καρνέζη, Δανάη Κοτζακουλάκη, Φαίδων Πιστοφίδης

 

Χριστίνα Πιστοφίδου, Φαίδων Πιστοφίδης

 

Χριστίνα Πιστοφίδου, Αλέξανδρος Γρυμάνης, Αλεξία Μίχαλου

 

Οι δώδεκα βραβευμένοι επιχειρηματίες, με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κο Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Περιφερειάρχη Αττικής Κο Γιώργο Πατούλη και τον Υπουργό Κο Άδωνι Γεωργιάδη

Related posts

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

editor

«Kόκκινα δάνεια»: «Ναι» και επίσημα στο σχέδιο «Ηρακλής»

admin

Θεσσαλονίκη: 1.183 τροχονομικές παραβάσεις σε 24 ώρες εν μέσω lockdown

editor
29/03/2024 4:35