20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έκοψε την πίτα η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Γνωρίζεται ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 12,00΄-15,00΄ πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την 25η Ετήσια Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας σε γνωστό παραθαλάσσιο κατάστημα εστίασης στην Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, σε μια κατάμεστη αίθουσα, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης παρουσίας μελών από όλες ανεξαιρέτως τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και αρκετών εκλεκτών προσκεκλημένων.

ην κοπή Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κκ.Ανθιμος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο Βουλευτές Έβρου (& ένας εκπρόσωπος), ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ., ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Ξάνθης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ., οι Διευθυντές όλων των Δ.Α. της Α.Μ.Θ., ο Διευθυντής της Σχολής Αστυφυλάκων, οι διοικητές και τα στελέχη της Αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο, οι εκπρόσωποι της δευτεροβάθμιας οργάνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των λοιπών πρωτοβαθμίων Ενώσεων όπως της ΕΝ.ΑΞΙ.Α, της Ε.Α.Κ.Μ, της Ένωσης Αστυν. Υπαλλήλων Αλεξ/πολης, του Συνδέσμου Απόστρατων Αστυνομικών Έβρου, της τοπικής Διοίκησης Αλεξανδρούπολης της Δ.Ε.Α (Ι.Ρ.Α), ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου και άλλοι επίσημοι εκπρόσωποι θεσμών και φορέων.

Κατά  τη  διάρκεια της Συνέλευσης έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση, κοπή της Βασιλόπιτας, με τρία δώρα έκπληξη (smart watches) σε ισάριθμα τυχερά μέλη. Το λόγο έλαβε αρχικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ&Θ Αστυν.Υποδιευθυντής κ.ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος της Δ.Α. Δράμας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και οικογενειακή προκοπή για τη νέα χρονιά και κάλεσε τα στελέχη της σε συνολική προσπάθεια ώστε η Ελληνική Αστυνομία να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση και στην αξιοσύνη των πολιτών. Ακολούθως ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας [Π.Ο.ΑΞΙ.Α] Αστυν.Α΄ κ.ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ενημέρωσε τους παρόντες σχετικά με τα τρέχοντα, συνδικαλιστικά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο και τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις προς την πολιτική και φυσική ηγεσία.

Ακολούθησε απονομή τεσσάρων (4) τιμητικών πλακετών-βραβεύσεις, μετά από προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Μ.Θ. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν για τις μεγάλες αστυνομικές επιτυχίες τους (με κοινωνικό αντίκτυπο) η  ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τ.Α. Καβάλας και η ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τ.Α. Κομοτηνής. Ακολούθως, βραβεύτηκε η Αστυν.Β΄ ΠΑΓΩΝΑΚΗ Σαραντούλα για τη παγκόσμια διάκριση της στο TAEKWON DO και τέλος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου κ. ΝΤΟΥΜΠΑΣ Σταμάτιος για τη πολύτιμη διαρκή αρωγή του στην Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης, ενώ ανανεώθηκε η συνάντηση όλων των μελών για το επόμενο ημερολογιακό έτος αυτή τη φορά στην πόλη της Δράμας.

Πηγή: bloko.gr

Related posts

Διαδικασία Διαβούλευσης για επιλογή Βέλτιστου Σεναρίου Ανάπτυξης του Δικτύου Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

editor

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Μεγάλη ανάγκη για αιμοδότες Ο+/Ο-

editor

Κομοτηνή: Συνελήφθη ημεδαπός με λαθραία τσιγάρα και καπνό

editor
20/04/2024 2:06