Ο Διάσημος PR Manager Γιώργος Ντάβλας Μιλά Για Τον Χάρι Και Την Μέγκαν.

Οι ημέρες για την βασιλική οικογένεια είναι κρίσιμες. Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που επιχειρούν να χαρτογραφήσουν τις νέες σχέσεις της βασίλισσας Ελισάβετ με το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι που «τάραξε τα νερά», για πρώτη φορά στην Ιστορία, θρυματίζοντας αργά και βασανιστικά το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο.  Άλλωστε, από την αρχή της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η  Μέγκαν έκανε τα πράγματα με τον τρόπο της.

Η είδηση στα αυτιά της  βασίλισσας Ελισάβετ δεν έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», ωστόσο η ίδια καλείται πλέον, και επισήμως, να κινήσει τα «πιόνια» της και να λάβει σημαντικές στρατηγικές αποφάσεις.

Ειδήμων –  «Royal Watcher» της Αγγλικής ελίτ είναι ο διάσημος PR manager Γιώργος Ντάβλας, που γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας.

Ο Γιώργος Ντάβλας,  το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με τα πιο επιτυχημένα events της πόλης, υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι και παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου, και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν «κόκκινο».

«Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα δεχόταν την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ»

Ο Γιώργος Ντάβλας υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα – είχε παραστεί στην κηδεία της και στο γάμο του Ουίλιαμ  –  και όπως ανέφερε, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις η πρώτη συνάντησή τους είχε πραγματοποιηθεί σε πολύ «ζεστό» και φιλικό κλίμα.

Όταν πάτησε το πόδι του στο παλάτι η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή τόσο από την ίδια την πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και από τους δύο γιους της που ήταν εκεί.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού είπε, χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα το δεχόταν. Ο Χάρι ήταν επαναστατικός και φάνηκε και από τον γάμο του που δεν υπήρχε πρωτόκολλο. Κάλεσε μόνο stars».

Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ και ο Κάρολος 

Όσον αφορά στην αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ σχολίασε: «Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένας πολύ στωικός άνθρωπος με μυαλό, θεωρώ πως εάν δεν έγινε έξαλλη θα της ήρθε πολύ άσχημα. Αναφορικά με  την πολυσυζητημένη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία εκτιμά πως δεν τους έβγαλε εσκεμμένα η βασίλισσα αλλά αυτό έγινε γιατί «η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δείχνει τους διαδόχους του θρόνου. Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος που θα διαδεχτεί την βασίλισσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιος του ο Τζορτζ. Δεν υπήρχαν τα άλλα παιδιά».

Σχολιάζοντας ποια πιστεύει πώς είναι η αντίδραση του πρίγκιπα Καρόλου, λέει: «Είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, πιστεύω θα είναι στενοχωρημένος αλλά δεν θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις».

«Η Μέγκαν ήξερε που πήγαινε»

«Ήξερε η Μέγκαν που πήγαινε, ήξερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια σειρά διαδοχής και ότι είναι στη βασιλική οικογένεια. Εμένα δεν μου αρέσει ότι βάζει τα αδέλφια να μην έχουν καλές σχέσεις, γιατί όσο τα είχα ζήσει εγώ τα παιδιά, η Νταϊάνα τους είχε αγαπημένους», αναφέρει στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Ντάβλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε δεχτεί από την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ένα μήνα πριν πεθάνει για να γευματίσουν μαζί. «Πέθανε στις 31 Αυγούστου και στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν το γεύμα».

Το τηλεφώνημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τα γενέθλιά του 

Μιλώντας για το διάσημο «διαζύγιο», μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η  πριγκίπισσα  Νταϊάνα  του είχε τραγούδησε τηλεφωνικά για τα γενέθλια του. «Την ημέρα των γενεθλίων μου, μου τηλεφώνησε γιατί ήθελε να μου πει τραγουδιστά το ”happy birthday”».

Και συνεχίζει:

«Η Νταϊάνα ήταν σταρ. Αγαπούσε πάρα πολύ τον Κάρολο, αλλά –  όπως είπε και η ίδια – σε μια σχέση ήταν τρία άτομα μαζί κι αυτό την στενοχώρησε, με αποτέλεσμα  να  αποφασίσει να ξεκινήσει τις δικές της επιλογές» αναφέρει χαρακτηριστικά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τέλος, ο  Γιώργος Ντάβλας, θύμισε πως βρέθηκε και στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Στην κηδεία με προσκάλεσε η προσωπική της γραμματέας, δίπλα στον Έλτον Τζον και τον Τζορζ Μάικλ, γιατί υπήρξα κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και η γραμματέας ήξερε τις σχέσεις. Έτσι βρέθηκα να είμαι στην εκκλησία στον στενό οικογενειακό κύκλο».

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: Protothema.gr