23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Τοπικά Νέα

Κοίτα ποιος μιλάει: Τιμητής ο “αυτοκράτορας” των ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ με χιλιάδες ευρώ Σταύρος Αποστολίδης

Δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα η γνωστή φράση: “Κοίτα ποιος μιλάει”, στην περίπτωση του δημοσιογράφου-ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού Status fm Σταύρου Αποστολίδη, που ενώ είναι “αυτοκράτορας” των ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ, παριστάνει και τον… τιμητή των άλλων.
Χρόνια τώρα, του δίνονται από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, κυρίως μέσω της ΔΕΥΑΑ, πολλές χιλιάδες ευρώ με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, αλλά και από τα προγράμματα προβολής ΤΕΒΑ (Επισιτιστικής Βοήθειας μέσω ΕΣΠΑ δηλαδή), την Γιορτή Κρασιού, την Αγροτική Έκθεση Φερών. Όταν άλλα ΜΜΕ της πόλης, όπως για παράδειγμα η ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, έπαιρναν 500 ευρώ από την ΔΕΥΑΑ, ο κ.Αποστολίδης εισέπραττε τα… διπλάσια. Μάλιστα οι χιλιάδες ευρώ του δίνονταν είτε με Πρόεδρο της συγκεκριμένης δημοτικής επιχείρησης τον Βαγγέλη Μυτιληνό (τον οποίο και… ειρωνεύτηκε στο πρόσφατο… κατεβατό εναντίον μας), αλλά και με τον επόμενο Πρόεδρο Γιώργο Ουζουνίδη. Οι Πρόεδροι στην ΔΕΥΑΑ αλλάζουνε δηλαδή, αλλά οι απ’ ευθείας αναθέσεις στον Σταύρο Αποστολίδη μένουν και συνεχίζονται.

Κι αυτός ο άνθρωπος, έχει το θράσος να κατηγορεί το Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, χρησιμοποιώντας εκτός από δικά του κείμενα και ανακοινώσεις του Αντιδημάρχου… Υπογειοποίησης (ή Αντιδημάρχου Χάμουργκα όπως τον “βάφτισα”) και μόνιμου θαμώνα των ραδιοφωνικών του μικροφώνων Παύλο Μιχαηλίδη. Για να μας πει τι ακριβώς; Ότι το ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ από την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη Evros-news.gr αν και πρώτο σε επισκεψιμότητα σε Έβρο και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πήρε στους 4 μήνες της νέας δημοτικής αρχής Ζαμπούκη με απ’ ευθείας ανάθεση, συνολικά 250 ευρώ για δημιουργία banner που “έπαιξε” και στα άλλα ΜΜΕ και την διαφήμιση του για την Αγροτική Έκθεση Φερών.

“Ανακάλυψε” λοιπόν… διαπλοκή και “πάρτι” απ’ ευθείας αναθέσεων, μόνο που και ο Status fm και ο Σταύρος Αποστολίδης ΠΗΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Το Evros-news.gr δηλαδή, που όλοι γνωρίζουν ότι “πολέμησε” τον Βαγγέλη Λαμπάκη και στήριξε τον Γιάννη Ζαμπούκη επειδή έκρινε ότι έπρεπε να υπάρξει αλλαγή στον δήμο Αλεξανδρούπολης, όπως και συνέβη τελικά (ευτυχώς), πήρε την συγκεκριμένη ανάθεση όπως και ο Σταύρος Αποστολίδης, που όλοι επίσης γνωρίζουν ότι προεκλογικά ποιά στάση είχε κρατήσει απέναντι στους Λαμπάκη και Ζαμπούκη.

Επίσης, ο Παύλος Μιχαηλίδης “ανακάλυψε” με 10 ημέρες καθυστέρηση από την δημοσίευση του σχετικού εγγράφου στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ότι το Evros-news.gr και ο Κώστας Πιτιακούδης κλήθηκε να καταθέσει ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για ένα πρόγραμμα προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης μαζί με δύο ακόμα εταιρείες. Πριν ακόμα ανοίξουν οι προσφορές και χωρίς να γνωρίζουν τι θα γίνει και αν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Κι όλα αυτά, ενώ ο Σταύρος Αποστολίδης ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ έπαιρνε ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ από την δημοτική αρχή Λαμπάκη, χιλιάδες ευρώ.

ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ στον Σταύρο Αποστολίδη:

2015-ΔΕΥΑΑ-2.480 ευρώ
2015-ΔΕΥΑΑ-1.230 ευρώ
2016 ΔΕΥΑΑ-1240 ευρώ
2018-ΔΕΥΑΑ-1240 ευρώ
2016-ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞ. ΤΕΒΑ
2016-ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞ. Αγροτική Έκθεση
Ο “αυτοκράτορας” των ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ λοιπόν… μας κουνάει το δάχτυλο, επειδή πήραμε μέρος σε διαγωνισμό και χωρίς να γνωρίζει κανένας ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Κάποιες από αυτές τις ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, γιατί υπάρχουν αρκετές ακόμα από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, δεν τις γνωρίζαμε. Αλλά… μας άνοιξε τα μάτια ένας φίλος που μας έστειλε e-mail το καλοκαίρι του 2018. Μέσα σε αυτό μάλιστα, υπήρχε μια ακόμα ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Ο τιμητής της διαφάνειας και πολέμιος της διαπλοκής Σταύρος Αποστολίδης, εισέπραξε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, γιατί δεν προσκλήθηκαν καν κάποιοι να καταθέσουν προσφορές σε διαγωνισμό, όπως στην δική μας περίπτωση, 12.800 ευρώ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Με παρέμβαση του πρώην Πρύτανη Τουλουπίδη.

Τα θυμήθηκα μάλιστα όλα αυτά και έψαξα και βρήκα εκείνο το e-mail. Κι αυτό γιατί είδα ότι ένα από τα πολλά… κατεβατά που γράφει εναντίον μου τον τελευταίο καιρό ο Σταύρος Αποστολίδης, ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ στην σελίδα του στο facebook ο διαχειριστής του Alexandroupoli Online συνοδεύοντας το με το παρακάτω σχόλιο:

“Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές κι έχουμε αντιπαρατεθεί άλλες τόσες με τον κ. Σταύρο Αποστολίδη, αλλά κοίτα να δεις που θα βρεθούμε να συμφωνούμε σε περισσότερα απ’ όσα διαφωνούμε”.

 

Χάρηκα ειλικρινά, γιατί εξαιτίας μου, αυτές τις Άγιες Ημέρες, βοήθησα ώστε δυο πρώην “εχθροί” να συμφωνούν πλέον σε περισσότερα απ’ ότι διαφωνούν και ενώθηκαν για να… κατατροπώσουν τον… κοινό εχθρό τους, τον Πιτιακούδη. Επειδή όμως δεν θυμόμουν ποιες ήταν οι διαφωνίες του Σταύρου Αποστολίδη με τον διαχειριστή του Alexandroupoli Online, βρήκαν εκείνο το “ΠΟΛΥΤΙΜΟ” e-mail που μου είχε στείλει Τρίτη 14 Αυγούστου (παραμονή Δεκαπενταύγουστου, γιορτές… αγάπης όπως και τώρα καλή ώρα) 2018 ο τελευταίος και έγραφε:

Αυτά λοιπόν πριν από 1,5 χρόνο μου έστειλε ο άγνωστος σε μένα διαχειριστής-υπεύθυνος του Alexandroupoli Online, που τώρα… αγάπησε ξαφνικά τον Σταύρο Αποστολίδη. Παρεμπιπόντως. Γιώργο Ουζουνίδη, πρώην Πρόεδρε της ΔΕΥΑΑ, είδες τι μας… ρουφιάνευε και για σένα αυτός που τώρα απ’ ότι ξέρω, είναι φίλος σου; Τέτοιο φίδι κρύβεις στον κόρφο σου Γιώργο μου και θα έρθει και η σειρά σου, όπως ήρθε τόσων άλλων, με πρώτο τον Λαμπάκη παλαιότερα.

Κι επειδή λοιπόν συνέχισα να αναρωτιέμαι, αυτός που τώρα του κάνει… επίθεση φιλίας και ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ κόντρα στον κοινό εχθρό, τον Πιτιακούδη (τι τραβάω από αυτή την ήττα του Λαμπάκη που και οι δυο τους υποστήριξαν φανατικά), έψαξα στο google να βρω πως αλλιώς είχαν διαφωνήσει και αντιπαρατεθεί οι δυο τους. Ιδού τι βρήκα και φυσικά  περιττό να σας πω ότι ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με τον συγκεκριμένο τίτλο που είναι απαράδεκτος. Αλλά αφού δεν ενοχλεί τον Αποστολίδη ότι το δημοσίευμα παραμένει και δεν “κατεβαίνει” τώρα που πλέον αυτός και το Alexandroupoli Online-συμφωνούν-ελέω Πιτιακούδη-σε περισσότερα από όσα διαφωνούν, εμένα δεν μου πέφτει λόγoς.

 

Εισέπραξε 12.800 ευρώ σε μερικούς μήνες

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Ο Σταύρος Αποστολίδης λοιπόν, αυτός ο διαπρύσιος κήρυκας της διαφάνειας και πολέμιος της διαπλοκής, εισέπραξε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, γιατί δεν προσκλήθηκαν καν κάποιοι να καταθέσουν προσφορές σε διαγωνισμό, όπως στην δική μας περίπτωση, 12.800 ευρώ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Με παρέμβαση του πρώην Πρύτανη Τουλουπίδη. Τότε είχαμε δημοσιεύσει, χάρη στον Alexandroupoli Online που τότε διαφωνούσε και θεωρούσε… γελοίο “μεγαλοδημοσιογράφο” τον Αποστολίδη, αλλά τώρα που από το 2017 εμφανίστηκε αυτός ο… κακός Πιτιακούδης και τα έκανε άνω-κάτω στα ΜΜΕ εδώ στον Έβρο, συμφωνεί σε περισσότερα απ’ όσα διαφωνεί, το σχετικό ρεπορτάζ, για το οποίο ο κ.Αποστολίδης… δεν έβγαλε τσιμουδιά. Ίσως γιατί τότε… δεν είχε χάσει τις εκλογές ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Ποιος ξέρει;

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΣΥΜΒΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο έδωσε 12.800 ευρώ σε Εβρίτη δημοσιογράφο για… προβολή του.
Εκεί δεν είχε γίνει φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, δεν κλήθηκαν κάποιοι να καταθέσουν προσφορές σε ειδική επιτροπή, αλλά με μια απλή απόφαση και με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ο Σταύρος Αποστολίδης εισέπραξε 12.800 ευρώ. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες.

2017-ΔΠΘ σε Αποστολίδη – 4.800 ευρώ
2018-ΔΠΘ σε Αποστολίδη – 3.200 ευρώ
2018-ΔΠΘ σε Αποστολίδη – 4.800 ευρώ
Πως τα βλέπετε; Μια… ωραία ατμόσφαιρα δεν είμαστε; Τιμητές αυτοί που οικονομούν χρόνια τώρα με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ από δήμο Αλεξανδρούπολης με διάφορους τρόπους όπως δείχνουν τα επίσημα έγγραφα, αλλά και από το ΔΠΘ και κατηγορούν εμάς, επειδή όπως είχαμε δικαίωμα-γιατί διαθέτουμε τα τυπικά προσόντα-πήραμε μέρος σε έναν διαγωνισμό που ουδείς γνωρίζει ποιος θα είναι ο μειοδότης.

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 1.240 ευρώ και από τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη

Και για μην το ξεχάσω, για το τέλος. Ο Σταύρος Αποστολίδης πήρε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ και από τον δήμο Ορεστιάδας το ποσό των 1.240 ευρώ για προβολή του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας. Με απόφαση του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, τον οποίο συχνά επίσης φιλοξενεί στα μικρόφωνα του Status fm. Δεν ξέρω αν η εμβέλεια του ραδιοφωνικού του σταθμού φτάνει στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας, ώστε να πληροφορηθούν οι δικαιούχοι δημότες από την προβολή που ανέλαβε ο Σταύρος. Προφανώς γι’ αυτόν αλλά και για τον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, αυτό δεν έχει και καμιά σημασία.

Όπως άλλωστε δεν έχει σημασία, για τον τιμητή της διαφάνειας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας Σταύρο Αποστολίδη, ότι εδώ και χρόνια δεν έχει ακουστεί στον Status fm συνέντευξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, της αντιπάλου του… χουβαρντά Μαυρίδη. Θα μου είπε, εδώ η Μαρία Γκουγκουσκίδου είναι… σαν να μην υπάρχει για σάιτ της Ορεστιάδας, το thrakinea του Γιάννη Τομαδάκη (που και αυτός πήρε 1.240 ευρώ για προβολή ΤΕΒΑ από τον δήμο Ορεστιάδας), ο Αποστολίδης θέλεις να την βγάζει στο ραδιόφωνο του στην Αλεξανδρούπολη;

Υ.Γ1: Συγνώμη αν έτσι όπως έφτιαξα την φωτογραφία, ΟΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ φαίνονται σαν… τσιρότα και χαλούν την όμορφη φωτογραφία που βρήκα για τον ιδιοκτήτη του Status fm Σταύρο Αποστολίδη. Για να… αντέξει αυτό τον πόνο, ας σκέφτεται τις χιλιάδες ευρώ που έβαλε στην τσέπη όπως με έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ παρουσιάσαμε.

Υ.Γ2: Κάτι τελευταίο. Αναρωτιόμουν μετά για ποιον λόγο αποφάσισε να ματαιώσει μια ημέρα πριν αρχίσει, την μεταξύ μας ραδιοφωνική συνεργασία Σεπτέμβριο του 2017 ο Σταύρος Αποστολίδης. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Χάνονται τόσες χιλιάδες ευρώ με Α’Π’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ από την ΔΕΥΑΑ και τις άλλες υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης; Τουλάχιστον σε μένα δεν είπε: “Μην γράφεις τίποτα εναντίον του… Αυτός κυβερνάει την πόλη και δεν πρέπει να τον κάνουμε εχθρό”. Έτσι για να ξέρουν έστω…όσοι αναγνώστες (αυτοί οι λίγοι όπως είδατε και με βάση την μέτρηση “επισκεψιμότητας”-κατάταξης του Alexa.com) μας έχουν απομείνει, όπως γράφει σε ένα από τα τρία… κατεβατά που έγραψε εναντίον μας ο Σταύρος Αποστολίδης, με ποιον άλλον σταμάτησε την συνεργασία που είχε.

Πηγή: evros-news.gr

 

Related posts

Συνάντηση γνωριμίας του δημάρχου Διδυμοτείχου με τον διοικητή της XVI Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού

editor

Σπάνιο θέαμα: Αγέλη από αγριογούρουνα στον Έβρο (VIDEO)

editor

Παρουσίασης της Επετειακής Ιωβηλαίας Έκδοσης “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ” Πόλη-Άνθρωποι-Γεγονότα

admin
23/04/2024 17:03