29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

7 πολύτιμες συμβουλές μακιγιάζ από τη γνωστή makeup artist Καίτη Τομαζίνου

Η Καίτη Τομαζίνου δίνει συμβουλές που θα σας κάνουν να λάμπετε!

Με σπουδές στον κλάδο της Αισθητικής και του Επαγγελματικού Μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα Special Effects και στο Body Painting, η Καίτη Τομαζίνου δίνει 7 tips για περισσότερη λάμψη.

  1. Το πιο βασικό σε κάθε μακιγιάζ είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σας.
  2. Αλλάζετε κραγιόν ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η Καίτη Τομαζίνου έχει πάντα μαζί της ένα έντονο κόκκινο-πορτοκαλί, ένα ματ έντονο ροζ και ένα nude σε στυλ Brigitte Bardot.
  3. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε ένα nude κραγιόν είναι να παραλείψετε το μολύβι χειλιών και να απλώσετε το χρώμα κατευθείαν στα χείλη σας. Περάστε το δάχτυλό σας στη γωνία των χειλιών αλλά και στο περίγραμμά τους (πάντα με απαλές κινήσεις) για να απομακρύνετε την πολλή λάμψη.
  4. Αφού τελειώσετε με το μακιγιάζ σας, κάντε λίγο πίσω και κοιταχτείτε για άλλη μια φορά στον καθρέφτη. Δείτε τι διορθώσεις μπορεί να χρειάζονται- περισσότερο ρουζ, λιγότερη λάμψη;- γιατί αυτή είναι η εικόνα που θα βλέπουν και οι άλλοι.
  5. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή ή μικτή, βάλτε στην ιεροτελεστία της ομορφιάς σας μια λοσιόν για ματ όψη.
  6. Όταν το έντονο κραγιόν σας ξεθωριάσει, πχ μετά από ένα φιλί ή μετά το φαγητό, μην αγχωθείτε να ανανεώσετε το χρώμα. Μπορείτε να περάσετε από πάνω ένα lip balm που θα δώσει σε όσο χρώμα έχει μείνει, ένα μαλακό, φυσικά λαμπερό αποτέλεσμα.
  7. Πάντα να χτενίζετε τα φρύδια σας προς τα πάνω και έξω! Αυτή η τόσο απλή κίνηση κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά.

Η  Καίτη Τομαζίνου με τεράστια εμπειρία στη χρωματολογία και τη χρωματική ανάλυση, προσφέρει υπηρεσίες μακιγιάζ στο boudoire της, όπως το αποκαλεί, στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134).

Related posts

Ο Virgil Abloh στην Off-White Boutique στη Μύκονο

admin

Γιατί ταξίδεψε στη Καραϊβική η Βάνα Μπάρμπα;

admin

Νέο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών υπόσχεται σώμα παραλίας σε 2 εβδομάδες

admin
29/03/2024 12:51