28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Lifestyle

Στο Κάιρο με τη mat. fashion

Η mat. fashion ταξίδεψε μαζί με μία δημοσιογραφική ομάδα από λάτρεις της μόδας στο Κάιρο, επισφραγίζοντας τη δυναμική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Στα πλαίσια του ταξιδιού, η ομάδα των mat fashionistas επισκέφτηκε το Maison 69, το κορυφαίο concept store στην high-end περιοχή του Ζαμάλεκ. Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, που είναι διαμορφωμένοι σαν δωμάτια ενός άψογα εξοπλισμένου σπιτιού, το πρώτο shop in a shop της mat. της εταιρείας στη Β. Αφρική.

Η Αίγυπτος αποτελεί μόνο μία από τις 48 χώρες όπου ταξιδεύουν τα ρούχα της mat. σε επτά σημεία πώλησης, όμως η εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες καταρρίπτει τα στερεότυπα στο χώρο της μόδας δε σταματά εκεί, καθώς σχεδιάζει περαιτέρω δυναμική εξάπλωση στην αραβική αγορά.

Έτσι, η mat. fashion αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο μία δημιουργική δεκαετία γεμάτη από νέες εμπειρίες και εξωστρέφεια, ενώ ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με ακόμα περισσότερες διεθνείς επιτυχίες και ευχάριστες εκπλήξεις για το body positivity.

Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Πολίτη

 

Στο Κάιρο με τη mat. fashion

 

Γωγώ Αυγερινοπούλου

 

Χριστίνα Πολίτη
Στο Κάιρο με τη mat. fashion

 

Φαίη Μπέη

 

Μαίρη Αυγερινοπούλου

 

Το Maison 69 φιλοξενεί στους καλαίσθητους χώρους του, το πρώτο shop in a shop της mat.

Related posts

Η Χριστίνα Αλεξανιάν για shopping στο κέντρο της Κηφισιάς

admin

Το Circo Medrano ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

admin

Η Cenegenics Greece & η Reviv Wellness υποστηρικτές στον ιστορικό Χειμερινό Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

admin
28/03/2024 16:47